Traineeship Junior Hyperautomation & AI Consultant

Maarssen
Vanaf 36 uur
3000 Per maand
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

TPN werkt samen met partners waaronder MvR Digital Workforce. MvR automatiseert met hun Developers en Consultants repetitieve taken voor organisaties. Het anderhalf jaar durende traineeship biedt een unieke kans om RPA en AI te verkennen. Je begint met een UiPath opleiding voor het creëren van digitale medewerkers. RPA bevrijdt medewerkers van herhalende taken. Na RPA komt Hyperautomation en AI, gericht op slimmere digitale assistenten. De combinatie van RPA en AI biedt eindeloze mogelijkheden, met het doel om vervelende taken te automatiseren, zodat mensen kunnen doen waar ze van genieten!

In het traineeship leer je van vak professionals. Vanaf dag één maak je deel uit van het kennisteam van MvR Digital Workforce. Zij zullen je alles leren en stap voor stap begeleiden gedurende het traject. Je voert verschillende opdrachten uit voor klanten, begeleid door ervaren consultants. Geweldig toch!

Wat ga je leren?

Het traineeship is opgedeeld in de drie volgende onderdelen, namelijk:

 • Professionele vaardigheden:

Als je start als consultant, zijn professionele skills onmisbaar. We gaan duiken in tijd- en verandermanagement, adviesvaardigheden, politieke finesse en hoe je met weerstand omgaat. Jij hebt de touwtjes in handen bij het kiezen van onderwerpen, dus geef je traineeship een persoonlijke twist. Klinkt toch top!?

 • Vakkennis:

Het stuk waar we de diepte in gaan, draait om het ontdekken van specifieke vak gerelateerde kennis. Hier ga je aan de slag met software zoals UiPath en het Microsoft Power Platform. Maar dat is niet alles je krijgt de kans om verschillende programmeertalen eigen te maken. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld Python. Hiernaast neem je een kijkje in de wondere wereld van Microsoft Azure, samen met kennis over LEAN, SCRUM en andere belangrijke werkwijzen en skills. Deze zijn allemaal onderdeel van onze ‘way of working’. Wij maken van jou een echte kenner op allerlei verschillende gebieden.

 • Persoonlijk leiderschap:

Tot slot is er jouw eigen ontwikkeling. Dit is naar onze mening de kern van het traineeship. In de eerste anderhalf jaar van je dienstverband begeleidt een coach je bij persoonlijk leiderschap. Ieder persoon is uniek en vraagt om specifieke aandacht, vandaar de focus op individuele begeleiding. Jouw coach ondersteunt je bij het ontdekken van jezelf gedurende dit traject. Samen werken jullie aan uitdagingen, valkuilen en vooral het benutten van jouw persoonlijke kwaliteiten. Persoonlijk leiderschap draagt niet alleen bij aan het versterken van jouw positie als consultant, maar ook aan je verdere carrière en leven.

Na de traineeship

Hoera, je hebt het traineeship succesvol afgerond! Maar wat nu?

Bij aanvang van het traineeship ben jij gelijk onderdeel van het MvR team. Als Junior AI Consultant zal jij op zoek gaan naar mogelijkheden om bedrijfsprocessen te automatiseren en op maat gemaakte oplossingen creëren voor de opdrachtgever. Door de diversiteit en de ontwikkelingen binnen dit vakgebied zal je nooit uitgeleerd raken. Jij hebt volledig de regie in handen voor de stappen die je wilt nemen, ook als je passie buiten ons als organisatie ligt.

Hoe kom je in aanmerking voor ons Traineeship?

 • Jij bent een voorloper op het gebied van technologie en automatisering;
 • Je hebt aantoonbaar HBO en/of Universitair werk- en denkniveau
 • Kennis van één of meerdere programmeertalen is van belang;
 • Autonoom werken is voor jou geen onbekend terrein, maar bent een echte teamspeler;
 • Je hebt een hoge mate van intrinsieke motivatie en wilt jezelf blijven ontwikkelen;
 • Een innovatieve denkwijze hebben en vindingrijk zijn, is voor jou geen probleem.

Maar wat krijg jij er nou voor terug?

 • Een bruto startsalaris van €3000 – €3300,- op basis van 40 uur per week.
 • Jij bepaalt waar en hoe je werkt in samenspraak met de opdrachtgever;
 • De unieke kans om te leren van experts op gebied van RPA en AI;
 • Een opleiding tot RPA consultant en uiteraard de certificaten die hier bij horen;
 • De kans om je bezig te houden met onderwerpen die jou leuk lijken;
 • 25 vakantiedagen en 8.33% vakantiegeld;
 • Kilometervergoeding en NS-Business Kaart;
 • De mogelijkheid jezelf te ontplooien gedurende het persoonlijk leiderschapstraject;
 • Persoonlijke coaching om jouw ambities tot leven te laten komen;
 • De kans om snel stappen te maken in jouw carrière, afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes;
 • Een fijne leer- en werkplek waar je jezelf kan blijven uitdagen;
 • De vrijheid om te werken op een manier die helemaal past bij jou!

Wat je te wachten staat

Is jouw interesse gewekt? Klinkt het tot zo ver als een passend avontuur en wil jij de volgende stap zetten? Solliciteer dan direct via de button onderaan en dan kom ik graag in contact met je!
1. Kennis maken

Er volgt eerst een kennismaking met één van onze recruiters, dit kan zowel telefonisch, via Teams of ergens op locatie met een lekkere kop koffie.

2. Assessments

Om meer van elkaar te leren kunnen wij jou vragen een aantal assessments te maken. Deze assessments laten jou zien of de gekozen functie bij jou past en of jij gelukkig gaat worden in de rol die jij gekozen hebt.

3. Op locatie

Als de gekozen rol goed bij jou past en het nog steeds goed voelt voor beide partijen dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor voor een live kennismaking. Tijdens deze kennismaking proef jij de échte sfeer van The Public Network en ontmoet jij collega’s uit jouw vakgebied om jou alles te vertellen over de functie.

4. Aan het werk

Is de live kennismaking goed bevallen? Dan zijn we klaar voor de start om een nieuwe definitie te geven aan jouw toekomst! Nog even het contract tekenen en we kunnen aan de slag. Let’s start redefining!

01/ 04
Het avontuur staat voor je klaar!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Georgina Leggett

Recruitment Manager
Wees er als eerste bij

Gerelateerde traineeships