Start with Why

Keuzebegeleiding

Als young professional kan het nemen van beslissingen met betrekking tot je toekomstige loopbaan een opwindende, maar ook overweldigende taak zijn. Of je nu aan het begin van je professionele carrière staat, op zoek bent naar een carrièreswitch of jezelf wilt herontdekken, het maken van de juiste keuze is essentieel voor jouw persoonlijke groei en voldoening in het leven. Bij The Public Network doen we er alles aan om jou te begeleiden op dit belangrijke kruispunt.

Jij staat centraal

Wanneer je een traineeship bij ons volgt sta jij centraal, jij gaat immers het verschil maken. Ieder programma heeft daarnaast een fundering van vrijheid, autonomie en verantwoordelijkheid, de waarden die volgens ons nodig zijn om écht te ontdekken waar jij gelukkig van wordt.

Jouw unieke talenten en vaardigheden

Om te groeien als mens en als professional is het essentieel om te reflecteren op wie je bent, wat je wilt bereiken en welke waarden voor jou van belang zijn. Wij gaan je hierbij helpen. Ook zullen wij je helpen bij het identificeren van jouw unieke talenten en vaardigheden en hoe je deze kunt inzetten om jouw droombaan te realiseren.

Begeleiding door vakexperts

Door onze partnerschappen met MvR Consulting en MvR Digital Workforce, word je vakinhoudelijk begeleid door doorgewinterde professionals uit het vak. Of het nu gaat om digitale transformatie, robotisering, de fysieke leefomgeving of kunstmatige intelligentie, alle kennis is aanwezig waarmee je toegang hebt tot de nieuwste kennis uit de markt. Zo loop je altijd voorop en kan jij bij jouw opdrachtgever al het geleerde meteen in de praktijk toepassen.

Leerlijnen van een traineeship

Wanneer je bij ons een traineeship volgt zal het programma drie lagen van kennis en vier leermethoden kennen die je hier ziet afgebeeld. De kennislagen zijn verdeeld in persoonlijk leiderschap, vakkennis en professionele vaardigheden. Voor al deze onderdelen zal jij training en opleiding ontvangen en heb je toegang tot alle kennispartners die jij nodig hebt. De dwarslijnen zijn de verschillende leermethoden die wij toepassen. Zo zal je jezelf ontwikkelen door individueel aan de slag te gaan, samen te sparren met jouw talentmanager, kennis opdoen van jouw vakinhoudelijke buddy en middels groepssessies werken aan jouw vakkennis of persoonlijk leiderschap.

Deze lijnen vormen de fundering voor jouw groeitraject en staan garant voor 1,5 jaar persoonlijke ontwikkeling op hoog tempo. Wij vinden het daarbij wel belangrijk dat de methoden zo goed mogelijk aansluiten op de persoon, daarom zal de verhouding van de verschillende lijnen bepaald worden in samenspraak met de talentmanager en jijzelf, zo ben jij zelf altijd in control over jouw toekomst.

 

 

Leerelementen in het traineeship

Zoals al eerder toegelicht zijn er drie leerlijnen aanwezig in ieder traineeship. Deze drie lagen vallen uiteen in zes vormen van studie, die jou gaan helpen de geleerde kennis zo snel mogelijk toe te passen in de praktijk.

 

 

Hoe ziet de samenwerking eruit en wat heb jij eraan?

Om je zo goed mogelijk te faciliteren tijdens het traineeship zijn er verschillende mensen die jou gaan helpen om jouw doelen te bereiken. Sommige mensen zijn alleen bij het begin betrokken en anderen jouw hele traject. Hieronder zie je een weergave die de dynamiek schetst van de betrokken mensen.

 

Ben jij enthousiast?!

Ben jij enthousiast geworden en ben jij er klaar voor om een nieuwe definitie aan jezelf te geven? Dan komen wij graag met jou in contact! Er zijn verschillende manieren om bij ons te beginnen.

  • Deta-vast programma
    Bij onze deta-vast programma’s is het vanaf de start bekend wie jouw opdrachtgever is en wat de precieze opdracht inhoudt. De intentie van beide kanten is om na het traineeship samen verder te gaan en dat jij dus in dienst treedt bij de klant in de functie waar jij naartoe bent gegroeid. Hierbij is het dus erg belangrijk dat jij naast de interesse die jij hebt voor de opdracht ook écht goed past bij de opdrachtgever.
  • Proactief traineeship met meerdere opdrachtgevers
    In het proactieve traineeship start jij in jouw gekozen werkveld, maar ga jij voor één of meerdere opdrachtgevers aan de slag binnen opdrachten die nog niet bekend zijn. Na afronding van het traineeship heb jij genoeg kennis opgedaan en kan jij overal aan de slag in de functie waarvoor jij bent opgeleid. Dit kan zijn bij één van onze vele opdrachtgevers, maar ook is de stap naar één van onze consultancypartijen mogelijk wanneer jij het juist leuk vindt om je continu in te zetten voor meerdere opdrachtgevers en om verschillende opdrachten uit te voeren.
  • Direct in dienst bij één van onze consultancy partners
    The Public Network is onderdeel van een netwerk van consultancy partijen. Wanneer het leven van een consultant jou aanspreekt kunnen wij jou hier natuurlijk ook voor opleiden. Je kan via ons een traineeship volgen en daarna in dienst treden of direct in dienst treden als je al wat ervaring hebt in jouw vakgebied. Samen gaan we in gesprek wat de beste keuze is voor jou.

Zie jij jezelf terug in één van de vormen of twijfel je nog? Plan dan vooral even een kennismaking of stuur even een berichtje, dan komen we snel bij je op de lijn.

One last note

Een traineeship bij The Public Network is natuurlijk supergaaf om te doen en geeft jou de mogelijkheid om veel te leren van professionals uit de praktijk. Wij vinden het daarbij wel belangrijk om aan te geven dat het naast een leuk programma ook echt een intensief programma is. Het programma is ontwikkeld om binnen anderhalf jaar jezelf een flinke boost te geven waarbij wij jou omringen met professionals uit de praktijk. Hetgeen wat wij van jou terugvragen is om dit met commitment aan te gaan zodat we met zijn allen trots mogen terugkijken op alles wat we samen hebben bereikt. Let’s start redefining!

 

Welk traineeship past het beste bij jou?

Careers

Kom in contact!

 

Wij bellen / mailen binnen 24 uur terug