The Public Network

Over ons

Ambitieuze en enthousiaste kandidaten de kans geven om hun stempel te drukken op de Nederlandse maatschappij, dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten.

Het is onze missie om young professionals met de juiste motivatie en denkstijl de kans te geven om bij te dragen aan zingeving in de wereld door middel van een carrière bij maatschappelijke organisaties. Wij geloven dat mensen met frisse ideeën en een passie voor verandering de toekomst van ons land kunnen vormgeven.

The Public Network biedt verschillende traineeships aan waarmee jij jezelf een nieuwe definitie kunt geven. Investeer in jezelf door een programma te volgen dat vol zit met persoonlijk leiderschap, het opdoen van vakkennis en het ontwikkelen van professionele vaardigheden. Of je nu geïnteresseerd bent in politiek, milieu, gezondheid, technologie of een ander relevant onderwerp, wij hebben een programma dat bij jou past.

Onze traineeships zijn ontworpen om jou klaar te stomen voor een carrière bij de (semi-) overheid. Je zult de kans krijgen om te werken aan belangrijke projecten, onder leiding van ervaren professionals, en tegelijkertijd te leren over de werking van een organisatie en hoe je veranderingen kunt realiseren.

Bij The Public Network geloven we dat iedereen het verschil kan maken, ongeacht leeftijd of achtergrond. We nodigen daarom ambitieuze kandidaten van harte uit om zich bij ons aan te melden voor een traineeship.

Ben jij geïnteresseerd in het maken van een verschil bij de (semi-) overheid? Neem dan contact met ons op via onze website of stuur ons een e-mail met jouw CV en motivatiebrief. Wij kijken naar je uit!

Ontmoet het team

Onze teamleden

Steven Glas

Managing Partner

Georgina Leggett

Recruitment Manager

Vinesh Mataw

Recruiter

Willemijn Bos

Talentmanager

Fe van Berkel

Recruiter
Wordt onderdeel van ons

Join The Public Network

And start redefining your:

  • Talents
  • Career
  • Future

Contact

 

Wij bellen / mailen binnen 24 uur terug