Traineeship Junior Consultant Hyperautomation & AI

Maarssen
40 uur
3000 Per maand
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

The Public Network (TPN) werkt samen met verschillende kennispartners waaronder MvR Digital Workforce. Deze consultancy partij helpt organisaties met het end-to-end automatiseren van vervelende repeterende taken. Het traineeship biedt jou de kans om een uniek traject te volgen van anderhalf jaar waarin je jezelf gaat verdiepen in de wereld van RPA en AI. Het traineeship gaat van start met een UiPath opleiding waarin jij alles leert over digitale medewerkers en hoe je deze kunt creëren. RPA wordt ingezet om medewerkers te bevrijden van repeterende werkzaamheden. Wanneer je RPA onder de knie hebt verleggen we de focus naar Hyperautomation en AI, waarbij het slimmer maken van de digitale assistenten centraal staat. Door RPA en AI te combineren ontstaan er ontelbare mogelijkheden waarbij het einddoel altijd helder is, vervelende taken automatiseren waardoor mensen weer kunnen doen waar ze écht blij van worden!  

Het traineeship biedt jou de kans om te leren van experts uit de praktijk. Je zult namelijk vanaf dag één onderdeel worden van het kennisteam van MvR Digital Workforce. Zij leren jou alle kneepjes van het vak en zullen jou begeleiden op elke stap die je neemt. Vanaf de start kan je verschillende opdrachten uitvoeren voor diverse klanten. En dat alles onder de supervisie van ervaren consultants. Hoe fijn is dat!

Wat ga je leren?

Tijdens het traineeship zijn er een drietal leeronderdelen, namelijk:

 • Vakspecifieke kennis
 • Professionele vaardigheden
 • Persoonlijk leiderschap

Vakkennis: Het vakspecifieke kennisonderdeel zal bestaan uit het leren kennen van software zoals UiPath, Microsoft Power Platform. Ook krijg je de mogelijkheid om één of meerdere programmeertalen eigen te maken zoals bijvoorbeeld Python, welke je zullen helpen bij jouw groei als AI-consultant. Ook zal je kennis opdoen van Microsoft Azure, LEAN, SCRUM en andere belangrijke werkwijzen en vaardigheden die onderdeel zijn van onze way of working.

Professionele vaardigheden: Wanneer je aan de slag gaat als consultant, zijn professionele vaardigheden van essentieel belang. We gaan aandacht hebben voor tijd- en verandermanagement, adviesvaardigheden, politieke sensitiviteit en hoe bijvoorbeeld je om kunt gaan met weerstand in een organisatie. Je hebt zelf de keuze in de onderwerpen die je kiest waardoor je je eigen traineeship sturing geeft, leuk toch!?

Persoonlijk leiderschap: Tot slot ga je aan de slag met jezelf. Dit is naar onze mening het belangrijkste onderdeel van het traineeship. Tijdens de eerste anderhalf jaar dat jij in dienst bent word jij begeleid door een coach die je helpt met persoonlijk leiderschap. Ieder mens is anders en heeft dus ook iets anders nodig, het is daarom erg belangrijk dat de coaching individueel is. Jouw coach gaat je helpen met alle dingen die je tijdens het traject komt te leren over jezelf. De coach helpt jou om te gaan met jouw uitdagingen, valkuilen en vooral hoe jij gebruik kunt maken van de sterke punten die je hebt. Persoonlijk leiderschap is waardevol voor jouw toekomst als consultant, maar vooral voor jouw verdere carrière en je leven.

Na de traineeship

Gefeliciteerd, het traineeship is behaald! Wat zijn de vervolgstappen?

Wanneer je dit traineeship start word jij direct onderdeel van MvR Digital Workforce. Het is dan ook goed mogelijk dat jij hier wilt blijven. Als Junior AI Consultant houd jij je bezig met het identificeren van kansen voor automatisering in bedrijfsprocessen en het ontwerpen van op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten. Doordat er ontelbare mogelijkheden zijn kan jij jezelf nog jaren door ontwikkelen en nieuwe technologieën eigen maken. Je bent dan ook vrij om zo lang te blijven als je wilt. En ben je toe aan iets anders? Dan ben je natuurlijk altijd vrij om je eigen weg te volgen.

Hoe kom je in aanmerking voor ons Traineeship?

 • Je hebt affiniteit met de automatisering en ziet jezelf als een voorloper op het gebied van technologie;
 • Je hebt HBO en/of WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van één of meerdere programmeertalen;
 • Je bent een echte teamspeler, maar hebt ook een hoge mate van autonomie;
 • Je bent intrinsiek gemotiveerd om uit te groeien tot een échte consultant;
 • Je hebt een innovatieve denkwijze en bent vindingrijk.

Maar wat krijg jij er nou voor terug?

 • Een startsalaris van €3.000 – €3.300 bruto per maand op basis van 40 uur per week
 • Hybride en flexibel werken in samenspraak met jouw opdrachtgever;
 • Een unieke kans om te leren van RPA- en AI-professionals uit de praktijk;
 • Een opleiding tot RPA Consultant inclusief alle bijbehorende certificaten;
 • De vrijheid om je met onderwerpen bezig te houden die jij leuk vindt;
 • 25 vakantiedagen en 8.33% vakantietoeslag;
 • NS-Business Kaart en Kilometervergoeding;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tijdens het persoonlijk leiderschapstraject;
 • Persoonlijke coaching en begeleiding om jouw ambities te verwezenlijken;
 • De kans op snelle carrièregroei, afgestemd op jouw persoonlijke ambities;
 • Een fijne leer-/werkplek waar je nooit uitgeleerd raakt;
 • De vrijheid om te werken op een manier dat past bij jou!

Wat je te wachten staat

Is jouw interesse gewekt? Klinkt het tot zo ver als een passend avontuur en wil jij de volgende stap zetten? Solliciteer dan direct via de button onderaan en dan kom ik graag in contact met je!
1. Kennis maken

Er volgt eerst een kennismaking met één van onze recruiters, dit kan zowel telefonisch, via Teams of ergens op locatie met een lekkere kop koffie.

2. Assessments

Om meer van elkaar te leren kunnen wij jou vragen een aantal assessments te maken. Deze assessments laten jou zien of de gekozen functie bij jou past en of jij gelukkig gaat worden in de rol die jij gekozen hebt.

3. Op locatie

Als de gekozen rol goed bij jou past en het nog steeds goed voelt voor beide partijen dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor voor een live kennismaking. Tijdens deze kennismaking proef jij de échte sfeer van The Public Network en ontmoet jij collega’s uit jouw vakgebied om jou alles te vertellen over de functie.

4. Aan het werk

Is de live kennismaking goed bevallen? Dan zijn we klaar voor de start om een nieuwe definitie te geven aan jouw toekomst! Nog even het contract tekenen en we kunnen aan de slag. Let’s start redefining!

01/ 04
Het avontuur staat voor je klaar!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Georgina Leggett

Recruitment Manager
Wees er als eerste bij

Gerelateerde traineeships