Junior Hyperautomation & AI Consultant Traineeship

Maarssen
Fulltime
3000 Per maand
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

The Public Network (TPN) biedt jou, in samenwerking met MvR Digital Workforce, in dit unieke traject van twee jaar de kans om je te wanen in de wereld van RPA en AI. De start van het traineeship zal zijn met een UiPath opleiding, om zo verdiepende kennis op te doen op het gebied van het creëren van digitale medewerkers en RPA. Nadat RPA je bekend is zal de focus worden verlegd naar Hyperautomation en AI, waarna je bij een opdrachtgever aan de slag zal gaan. Het combineren van RPA en AI resulteert in het automatiseren van vervelende taken wat weer bijdraagt aan het werkplezier van werknemers. Dit traineeship is dus de ultieme combinatie waarin RPA en AI beide aan bod komen. Wij geloven in learning by doing en dat is wat wij aanbieden!

Geen zorgen, dit zal je niet alleen gaan doen! De training en begeleiding wordt verzorgd door de experts van MvR Digital Workforce, een van onze kennispartners, met ruime kennis en ervaring in RPA, Hyperautomation en AI. Hiernaast zal jij met een ervaren consultant aan het werk gaan bij onze opdrachtgevers. Hoe fijn is dat!

Wat ga je leren?

Tijdens ons traineeship zijn er een drietal onderdelen, namelijk:

 • Vakspecifiek onderdeel
 • Professioneel onderdeel
 • Persoonlijk onderdeel

Het vakspecifieke onderdeel zal bestaan uit het leren kennen van software zoals Uipath en Microsoft Power Platform. Hiernaast is het ook mogelijk om andere programmeertools te verkennen zoals Python. Tevens zullen ook Microsoft Azure, LEAN, SCRUM en andere belangrijke werkwijzen en skills aan bod komen gedurende het traject.

Binnen het professionele onderdeel ligt de focus op het ontwikkelen van relevante skills voor jouw rol als consultant. Hierbij kunnen verschillende vaardigheden aan bod komen zoals; integriteitsvaardigheden, advies- en communicatievaardigheden en verandermanagement. Net waar jouw interesses liggen!

Tot slot komt het persoonlijke onderdeel aan bod in het traineeship. In dit onderdeel staan jouw ambities en het herontdekken hiervan centraal. Samen met een coach kijken wij hoe wij jouw ambities kunnen verwezenlijken. Maar ook hoe jij om kan gaan met uitdagingen, valkuilen en vooral jouw kwaliteiten. Wij kijken verder dan enkel het specialiseren in jouw vakgebied en willen skills ontwikkelen die niet alleen van pas komen gedurende het werk maar ook in je privéleven.

Na de traineeship

Gefeliciteerd, het traineeship is behaald! Wat zijn de vervolgstappen?

Vanaf het begin van het traineeship ben jij onderdeel van MvR Digital Workforce en nu sta je dan aan het begin van je carrière als Junior AI Consultant. Jij zal een essentiële spil zijn tussen de implementatie en integratie van Hyperautomation en AI bij de opdrachtgevers en ons. De werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit; het identificeren van automatisering kansen in bedrijfsprocessen en het ontwerpen van op maat gemaakte oplossingen, ondersteunen bij de implementatie en het testen van automatiseringsoplossingen en zorgen voor perfecte aansluiting op de behoefte van de klant.

Vanaf dit moment kan je het vak van Junior AI Consultant gaan uitvoeren en nagaan welk aspect jou het meest aanspreekt en bij jou past!

Hoe kom je in aanmerking voor ons Traineeship?

 • Je hebt affiniteit met automatisering en bent een voorloper op het gebied van technologie (is geen vereiste, maar wel een voordeel);
 • Je hebt HBO en/of WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van één of meerdere programmeertalen;
 • Je bent een echte teamspeler, maar hebt ook een hoge mate van autonomie;
 • Je bent zeer intrinsiek gemotiveerd, waardoor tegenslagen gemakkelijk te overzien zijn en jij doorpakt;
 • Je hebt een innovatieve denkwijze en bent vindingrijk;

Maar wat krijg jij er nou voor terug?

 • Een salaris van €3.000 – €3.200 bruto per maand op basis van 40 uur per week, groei in salaris is uiteraard mogelijk na het traineeship;
 • Flexibele werkplekken, in samenspraak met de opdrachtgever;
 • De unieke kans om RPA en AI te combineren;
 • Een opleiding tot RPA Developer inclusief alle bijbehorende certificaten;
 • De vrijheid om je te ontplooien binnen de wereld van AI;
 • 25 vakantiedagen en 8.33% vakantiegeld;
 • NS-Business Kaart en kilometervergoeding;
 • Een extra persoonlijk leiderschapstraject welke wij met trots aanbieden;
 • Persoonlijke begeleiding om jouw ambities te verwezenlijken;
 • De kans op snelle carrièregroei, afgestemd op jouw persoonlijke ambities;
 • Een fijne leer-/werkplek waar je nooit uitgeleerd raakt;
 • De vrijheid om jouw werk in te richten naar jouw wensen!

Wat je te wachten staat

Is jouw interesse gewekt? Klinkt het tot zo ver als een passend avontuur en wil jij de volgende stap zetten? Solliciteer dan direct via de button onderaan en dan kom ik graag in contact met je!
1. Kennis maken

Er volgt eerst een kennismaking met één van onze recruiters, dit kan zowel telefonisch, via Teams of ergens op locatie met een lekkere kop koffie.

2. Assessments

Om meer van elkaar te leren kunnen wij jou vragen een aantal assessments te maken. Deze assessments laten jou zien of de gekozen functie bij jou past en of jij gelukkig gaat worden in de rol die jij gekozen hebt.

3. Op locatie

Als de gekozen rol goed bij jou past en het nog steeds goed voelt voor beide partijen dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor voor een live kennismaking. Tijdens deze kennismaking proef jij de échte sfeer van The Public Network en ontmoet jij collega’s uit jouw vakgebied om jou alles te vertellen over de functie.

4. Aan het werk

Is de live kennismaking goed bevallen? Dan zijn we klaar voor de start om een nieuwe definitie te geven aan jouw toekomst! Nog even het contract tekenen en we kunnen aan de slag. Let’s start redefining!

01/ 04
Het avontuur staat voor je klaar!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Georgina Leggett

Recruitment Manager
Wees er als eerste bij

Gerelateerde traineeships