RPA Developer & Consultant regio Utrecht

Utrecht
Vanaf 32 uur
3000 Per maand
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Gaat jouw hart sneller kloppen van robotisering, automatisering en de digitale wereld? Ben jij communicatief vaardig en wil je deze competentie verder uitbreiden?  Dan is ons Traineeship Robotic Process Automation (RPA) Developer en Consultancy regio Utrecht een mooie kans voor jou!

Hoe ziet het traject eruit?
Binnen dit unieke traineeship biedt The Public Network (TPN) jou de kans om jezelf te wanen in de wereld van de digital world.  TPN begeleidt trainees stap voor stap, zodat ze de rol van RPA Developer en Consultant volledig kunnen doorgronden. Gedurende het 1,5-jarige traineeship krijg je begeleiding en training van deskundige consultants.

De eerste vijf weken van het traineeship staan volledig in het teken van kennismaken met de wereld van UiPath, RPA en consultancy, onder begeleiding van onze experts bij MvR Digital Workforce. MvR heeft ruim een decennium lang aan kennis en ervaring in de consultancy m.b.t. de digitale wereld. Met de ervaringen die zij meebrengen kan jij een mooi beeld krijgen van het vak als consultant!

Wat ga je leren?

Wat willen wij je leren?
Tijdens ons traineeship zal jij drietal onderdelen volgen.

 • Het vakspecifieke onderdeel zal bestaan uit het leren kennen van de expertises Uipath en RPA. Hiernaast zullen ook Scrum, LEAN en andere belangrijke werkwijzen en skills aan bod komen gedurende het traject.
 • Binnen het professionele onderdeel ligt de focus op het ontwikkelen van verschillende skills. Samen met Human Connection krijg jij trainingen over verschillende professionele vaardigheden die samenhangen met jouw wensen en behoeftes. Hierbij kunnen verschillende vaardigheden aan bod komen zoals; integriteitsvaardigheden, advies- en communicatievaardigheden en verandermanagement.
 • Tot slot komt het persoonlijke onderdeel aan bod in het traineeship. In dit onderdeel staan jouw ambities en het herontdekken hiervan centraal. Wij willen samen met jou kijken hoe wij deze ambities kunnen verwezenlijken!

Wij leiden je niet enkel op tot RPA Developer en Consultant, maar zullen jouw vaardigheden ontwikkelen voor je toekomst als professional!

Na de traineeship

Hoera, je bent geslaagd als RPA Developer! Wat gaan we nu doen?

Na het afronden van het traineeship is het tijd om je vleugels te spreiden en als RPA Developer en Consultant aan de slag te gaan bij MvR Digital Workforce. Hier krijg je de mogelijkheid om bij verschillende of juist één specifieke opdrachtgever aan het werk te gaan. Wij zoeken naar de beste fit tussen jou en een organisatie die past bij jouw kwaliteiten en behoeftes.

Vanaf dit moment kan je het vak van RPA Developer gaan uitvoeren en nagaan welk aspect jou het meest aanspreekt en bij jou past.

Hoe kom je in aanmerking voor ons Traineeship?

 • Je hebt affiniteit met techniek en de ontwikkelingen hiervan. (Ervaring hierin is geen vereiste, maar wel een voordeel!);
 • Je hebt een Bachelor of WO-studie afgerond;
 • Je hebt ambitie om te groeien en persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor jou;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en wilt deze tot een hoger niveau tillen;
 • Je hebt een innovatieve denkwijze en verantwoordelijkheidsgevoel;

Maar wat krijg jij er nou voor terug?

 • Een bruto maandsalaris van €3000,- per maand op basis van 40 uur per week;
 • Jij bepaalt waar en hoe je werkt in samenspraak met de opdrachtgever;
 • 25 vakantiedagen en 8.33% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding en NS-Business Kaart;
 • Een opleiding tot RPA Developer inclusief alle bijbehorende certificaten;
 • Een extra persoonlijk leiderschapstraject welke wij met trots aanbieden;
 • Persoonlijke begeleiding om jouw ambities te verwezenlijken;
 • De kans op snelle carrièregroei, afgestemd op jouw persoonlijke ambities;
 • Een fijne leer-/werkplek waar je nooit uitgeleerd raakt;
 • De vrijheid om zelfstandig te werken en jouw persoonlijke draai te geven aan het werk!

Wat je te wachten staat

Is jouw interesse gewekt? Klinkt het tot zo ver als een passend avontuur en wil jij de volgende stap zetten? Solliciteer dan direct via de button onderaan en dan kom ik graag in contact met je!
1. Kennis maken

Er volgt eerst een kennismaking met één van onze recruiters, dit kan zowel telefonisch, via Teams of ergens op locatie met een lekkere kop koffie.

2. Assessments

Om meer van elkaar te leren kunnen wij jou vragen een aantal assessments te maken. Deze assessments laten jou zien of de gekozen functie bij jou past en of jij gelukkig gaat worden in de rol die jij gekozen hebt.

3. Op locatie

Als de gekozen rol goed bij jou past en het nog steeds goed voelt voor beide partijen dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor voor een live kennismaking. Tijdens deze kennismaking proef jij de échte sfeer van The Public Network en ontmoet jij collega’s uit jouw vakgebied om jou alles te vertellen over de functie.

4. Aan het werk

Is de live kennismaking goed bevallen? Dan zijn we klaar voor de start om een nieuwe definitie te geven aan jouw toekomst! Nog even het contract tekenen en we kunnen aan de slag. Let’s start redefining!

01/ 04
Het avontuur staat voor je klaar!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Georgina Leggett

Recruitment Manager
Wees er als eerste bij

Gerelateerde traineeships