Traineeship RPA Developer & Consultant Allinq

Harderwijk
Fulltime
2800 Per maand
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

The Public Network (TPN) biedt jou de mogelijkheid om toe te treden tot de wereld van Robotic Process Automation (RPA), bij onze opdrachtgever Allinq.

Allinq, gevestigd in Harderwijk, is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in netwerkinfrastructuren en technische dienstverlening. Met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid, speelt Allinq een cruciale rol in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van hoogwaardige netwerken voor telecom- en energiebedrijven in heel Nederland.

Als Trainee RPA Developer werk je samen met ervaren collega’s om geautomatiseerde oplossingen te ontwikkelen en te implementeren voor verschillende processen binnen ons bedrijf.

Je bent verantwoordelijk voor het identificeren van RPA-mogelijkheden, het ontwerpen en bouwen van robots met tools zoals UiPath, en het testen en monitoren van RPA-processen. Daarnaast krijg je de kans om bij te dragen aan het onderhoud van bestaande robots en het omzetten van oude naar nieuwe oplossingen, met als doel de transitie naar Hyperautomation te bevorderen.

Bij Allinq geloven we in jouw groei en ontwikkeling. Ons traineeship biedt een perfecte mix van technologie, procesoptimalisatie en maatschappelijke betrokkenheid. Je werkt in een inspirerende en innovatieve omgeving, waarbij je samen met gepassioneerde collega’s aan uitdagende projecten werkt.

Wat ga je leren?

Wat ga je leren?

Bij The Public Network helpen we je stap voor stap om het vak van RPA Developer eigen te maken. Ons traineeship begint met een vijf weken durende UiPath-training, waarin je leert hoe UiPath werkt en hoe je digitale assistenten kunt ontwikkelen. Maar dat is niet alles, want wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijk leiderschap. Wij nemen je graag mee in de opbouw van het traineeship!

Binnen ons traineeship staan de volgende drie leerlijnen centraal:

 

Vakinhoudelijk onderdeel: dit onderdeel zal bestaan uit het leren kennen van de expertises Uipath en RPA. Ook komen Scrum, LEAN en andere belangrijke werkwijzen en vaardigheden aan bod gedurende het traject.

Professioneel onderdeel: binnen dit onderdeel leggen we de nadruk op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden die jou gaan helpen in jouw rol als consultant. Denk hierbij aan vaardigheden zoals integriteit, advies- en communicatievaardigheden en expertise in verandermanagement. Je kiest zelf de onderwerpen die jou aanspreken en groeit in de richting die het beste bij jou past.

Persoonlijk Leiderschapsprogramma: Tot slot is er jouw eigen ontwikkeling. Dit is naar onze mening de kern van het traineeship. In de eerste anderhalf jaar van je dienstverband begeleidt een coach je bij persoonlijk leiderschap. Ieder persoon is uniek en vraagt om specifieke aandacht, vandaar de focus op individuele begeleiding. Jouw coach en mededeelnemers ondersteunen je bij het ontdekken van jezelf gedurende dit traject door middel van onder andere theoretische en praktijkgerichte opdrachten, een tweedaagse met overnachting en intervisiesessies. Je gaat jouw uitdagingen, leerdoelen en valkuilen verkennen en jouw persoonlijke kwaliteiten leren inzetten. Persoonlijk leiderschap draagt niet alleen bij aan het versterken van jouw positie als consultant, maar ook aan je verdere carrière en leven.

Wat staat je te wachten na het traineeship?

Na het traineeship?

Gefeliciteerd! Je hebt het traineeship succesvol afgerond, maar hoe nu verder?

Na 12 maanden ben je in staat om zelfstandig jouw eigen robots te beheren en te bouwen. In het laatste halfjaar van het traineeship blijf je bezig met het verfijnen van jouw consultancyvaardigheden en waarnaar je vast in dienst zult treden bij Allinq.

Hier blijft het niet bij want bij Allinq zijn er volop doorgroeimogelijkheden, waarbij je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien naar een meer specialistische rol binnen het vakgebied van RPA. Daarnaast bieden we (je gebruikt ook ons) een stimulerende leer- en werkplek, waarbij je de mogelijkheid krijgt om te werken aan diverse projecten, zoals het gebruik van Azure, en jezelf continu te blijven ontwikkelen.

Hoe kom je in aanmerking voor ons Traineeship?

Hoe kom je in aanmerking voor ons traineeship?

 • Je hebt affiniteit met techniek en de ontwikkelingen hierin;
 • Je hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond;
 • Je hebt de ambitie om te groeien en hecht waarde aan persoonlijke ontwikkeling;
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden zoals het makkelijk aanknopen van een gesprek, goed kunnen luisteren naar anderen en het durven stellen van vragen op basis van de conversatie;
 • Je hebt een teamspelersmentaliteit gecombineerd met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Maar wat krijg jij er nou voor terug?

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een bruto startsalaris van € 2800 op basis van 40 uur;
 • Een programma voor persoonlijk leiderschap als fundering voor jouw verdere leven;
 • Een opleiding tot RPA Developer inclusief alle vereiste certificaten;
 • Jij bepaalt waar en hoe je werkt in samenspraak met je opdrachtgever;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Kostenvrij reizen met een NS-Business kaart en kilometervergoeding;
 • Individuele begeleiding met een ervaren coach om je persoonlijke ambities te verwezenlijken;
 • Een laptop en telefoon;
 • De kans om snel te groeien, afgestemd op jouw ambities en wensen;
 • Een stimulerende leer- en werkplek waar de mogelijkheid tot leren nooit stopt;
 • Een toegankelijke en informele werkplek waar jij volledig jezelf mag zijn.

Wat je te wachten staat

Is jouw interesse gewekt? Klinkt het tot zo ver als een passend avontuur en wil jij de volgende stap zetten? Solliciteer dan direct via de button onderaan en dan kom ik graag in contact met je!
1. Kennis maken

Er volgt eerst een kennismaking met één van onze recruiters, dit kan zowel telefonisch, via Teams of ergens op locatie met een lekkere kop koffie.

2. Assessments

Om meer van elkaar te leren kunnen wij jou vragen een aantal assessments te maken. Deze assessments laten jou zien of de gekozen functie bij jou past en of jij gelukkig gaat worden in de rol die jij gekozen hebt.

3. Op locatie

Als de gekozen rol goed bij jou past en het nog steeds goed voelt voor beide partijen dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor voor een live kennismaking. Tijdens deze kennismaking proef jij de échte sfeer van The Public Network en ontmoet jij collega’s uit jouw vakgebied om jou alles te vertellen over de functie.

4. Aan het werk

Is de live kennismaking goed bevallen? Dan zijn we klaar voor de start om een nieuwe definitie te geven aan jouw toekomst! Nog even het contract tekenen en we kunnen aan de slag. Let’s start redefining!

01/ 04
Het avontuur staat voor je klaar!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Vinesh

Recruiter
Wees er als eerste bij

Gerelateerde traineeships