Traineeship RPA Developer & Consultant Regio Zwolle

Harderwijk
Fulltime
3000 Per maand
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?
Allinq, gevestigd in Harderwijk, is een toonaangevende speler op het gebied van netwerkinfrastructuren en technische dienstverlening. Met innovatie en duurzaamheid als speerpunten, ontwerpt, bouwt en onderhoudt Allinq hoogwaardige netwerken voor telecom- en energiebedrijven door heel Nederland.

Wat ga je doen als Trainee RPA Developer?
Samen met ervaren collega’s ontwikkel en implementeer je geautomatiseerde oplossingen voor uiteenlopende bedrijfsprocessen. Je bent verantwoordelijk voor het identificeren van RPA-kansen, het ontwerpen en bouwen van robots met tools zoals UiPath, en het testen en monitoren van deze processen. Je draagt bij aan het onderhoud van bestaande robots en het vernieuwen van verouderde oplossingen, met als doel de overgang naar Hyperautomation te versnellen. Dit doe je niet alleen, maar in nauwe samenwerking met je team en de teams van Data, BI en Integratie.

Waarom kiezen voor Allinq?
Bij Allinq staat jouw groei en ontwikkeling centraal. Ons traineeship biedt een ideale mix van technologie, procesoptimalisatie en maatschappelijke betrokkenheid. Je werkt in een inspirerende en innovatieve omgeving aan uitdagende projecten, samen met gepassioneerde collega’s.

Stap in een dynamische wereld waar jouw bijdrage het verschil maakt en je elke dag iets nieuws leert. Sluit je aan bij Allinq en bouw mee aan de netwerken van de toekomst!

Wat ga je leren?

Wat ga je leren?
Bij The Public Network begeleiden we je stap voor stap om een expert te worden in RPA Development. Ons traineeship start met een vijf weken durende UiPath-training, waarin je leert hoe UiPath werkt en hoe je digitale assistenten ontwikkelt. Maar er is meer: we hechten veel waarde aan jouw persoonlijke leiderschap.

Ons traineeship omvat drie centrale leerlijnen:

Vakinhoudelijk onderdeel: dit onderdeel zal bestaan uit het leren kennen van de expertises Uipath en RPA. Ook komen Scrum, LEAN en andere belangrijke werkwijzen en vaardigheden aan bod gedurende het traject.

Professioneel onderdeel: binnen dit onderdeel leggen we de nadruk op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden die jou gaan helpen in jouw rol als consultant. Denk hierbij aan vaardigheden zoals integriteit, advies- en communicatievaardigheden en expertise in verandermanagement. Je kiest zelf de onderwerpen die jou aanspreken en groeit in de richting die het beste bij jou past.

Persoonlijk Leiderschapsprogramma: Tot slot is er jouw eigen ontwikkeling. Dit is naar onze mening de kern van het traineeship. In de eerste anderhalf jaar van je dienstverband begeleidt een coach je bij persoonlijk leiderschap. Ieder persoon is uniek en vraagt om specifieke aandacht, vandaar de focus op individuele begeleiding. Jouw coach en mededeelnemers ondersteunen je bij het ontdekken van jezelf gedurende dit traject door middel van onder andere theoretische en praktijkgerichte opdrachten, een tweedaagse met overnachting en intervisiesessies. Je gaat jouw uitdagingen, leerdoelen en valkuilen verkennen en jouw persoonlijke kwaliteiten leren inzetten. Persoonlijk leiderschap draagt niet alleen bij aan het versterken van jouw positie als consultant, maar ook aan je verdere carrière en leven.

Wat staat je te wachten na het traineeship?

Na het traineeship?

Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je traineeship bij Allinq!

Na 12 maanden ben je nu in staat om zelfstandig robots te beheren en te bouwen. Tijdens het laatste halfjaar heb je je consultancyvaardigheden verder verfijnd en ben je vast in dienst getreden bij Allinq, waar volop mogelijkheden zijn om door te groeien binnen het RPA-vakgebied. Bij Allinq staat persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Je werkt samen met een team van professionals die je ondersteunen en inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Daarnaast krijg je de ruimte om je te verdiepen in BI of Hyperautomation, afhankelijk van waar jouw interesses liggen. Kortom, bij Allinq geef je jouw carrière een vliegende start en breng je deze naar nieuwe hoogten!

Hoe kom je in aanmerking voor ons Traineeship?

Hoe kom je in aanmerking voor ons traineeship?

 • Je hebt affiniteit met techniek en de ontwikkelingen hierin;
 • Je hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond;
 • Je hebt de ambitie om te groeien en hecht waarde aan persoonlijke ontwikkeling;
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden zoals het makkelijk aanknopen van een gesprek, goed kunnen luisteren naar anderen en het durven stellen van vragen op basis van de conversatie;
 • Je hebt een teamspelersmentaliteit gecombineerd met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Maar wat krijg jij er nou voor terug?

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een bruto startsalaris van € 3000 op basis van 40 uur;
 • Een programma voor persoonlijk leiderschap als fundering voor jouw verdere leven;
 • Een opleiding tot RPA Developer inclusief alle vereiste certificaten;
 • Jij bepaalt waar en hoe je werkt in samenspraak met je opdrachtgever;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Kostenvrij reizen met een NS-Business kaart en kilometervergoeding;
 • Individuele begeleiding met een ervaren coach om je persoonlijke ambities te verwezenlijken;
 • Een laptop en telefoon;
 • De kans om snel te groeien, afgestemd op jouw ambities en wensen;
 • Een stimulerende leer- en werkplek waar de mogelijkheid tot leren nooit stopt;
 • Een toegankelijke en informele werkplek waar jij volledig jezelf mag zijn.

Wat je te wachten staat

Is jouw interesse gewekt? Klinkt het tot zo ver als een passend avontuur en wil jij de volgende stap zetten? Solliciteer dan direct via de button onderaan en dan kom ik graag in contact met je!
1. Kennis maken

Er volgt eerst een kennismaking met één van onze recruiters, dit kan zowel telefonisch, via Teams of ergens op locatie met een lekkere kop koffie.

2. Assessments

Om meer van elkaar te leren kunnen wij jou vragen een aantal assessments te maken. Deze assessments laten jou zien of de gekozen functie bij jou past en of jij gelukkig gaat worden in de rol die jij gekozen hebt.

3. Op locatie

Als de gekozen rol goed bij jou past en het nog steeds goed voelt voor beide partijen dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor voor een live kennismaking. Tijdens deze kennismaking proef jij de échte sfeer van The Public Network en ontmoet jij collega’s uit jouw vakgebied om jou alles te vertellen over de functie.

4. Aan het werk

Is de live kennismaking goed bevallen? Dan zijn we klaar voor de start om een nieuwe definitie te geven aan jouw toekomst! Nog even het contract tekenen en we kunnen aan de slag. Let’s start redefining!

01/ 04
Het avontuur staat voor je klaar!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Vinesh

Recruiter
Wees er als eerste bij

Gerelateerde traineeships