Junior RPA & AI Developer & Consultant

Maarssen
Fulltime
3000 Per maand
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

The Public Network (TPN) biedt in samenwerking met onze partner MvR Digital Workforce (DW) jou de mogelijkheid een toetreden te maken in de wereld van RPA oftewel Robotic Process Automation. MvR DW is de kennishouder op het gebied van RPA en bijkomende technologieën zoals Artificial Intelligence.

Binnen MvR DW worden ontwikkelingen in de tech-wereld op de voet gevolgd om hierop in te spelen. Hiermee wordt er advies gegeven aan verschillende klanten zoals gemeentes, overheidsinstellingen en multinationals. Het doel is om de klant te voorzien van oplossingen en adviezen omtrent technologie om zo procesoptimalisatie te realiseren.

Hierbij kun je dus denken aan taken zoals het identificeren van RPA-mogelijkheden bij klanten en het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van digitale assistenten met UiPath. Je test, valideert en monitort de RPA-processen, biedt ondersteuning aan de eindgebruikers, en zult de ontwikkelingen binnen RPA en AI bijhouden om zo jouw eigen kennis en vaardigheden evenals de oplossingen voor onze klanten te blijven bevorderen.

Binnen dit traineeship komen dus de passie voor technologie, procesoptimalisering en maatschappelijke betrokkenheid geheel samen.

Wat ga je leren?

Wat ga je leren? 

Bij The Public Network helpen we je stap voor stap om het vak van RPA/AI Developer eigen te maken. Ons traineeship begint met een vijf weken durende UiPath-training, waarin je leert hoe UiPath werkt en hoe je digitale assistenten kunt ontwikkelen. Maar dit is niet alles, want wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke leiderschap. Wij nemen je graag mee in de opbouw van het traineeship!

Binnen ons traineeship staan de volgende drie leerlijnen centraal:

Vakinhoudelijke onderdeel: dit onderdeel zal bestaan uit het leren kennen van de expertises Uipath en RPA. Hiernaast zullen ook Scrum, LEAN en andere belangrijke werkwijzen en skills aan bod komen gedurende het traject.

Professionele onderdeel: binnen dit onderdeel leggen we de nadruk op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden die jou gaan helpen in jouw rol als consultant. Denk hierbij aan vaardigheden zoals integriteit, advies- en communicatievaardigheden en expertise in verandermanagement – kies hierin zelf de onderwerpen die jou aanspreken en groei in de richting die het beste bij jou past.

Persoonlijk Leiderschapsprogramma: Tot slot is er jouw eigen ontwikkeling. Dit is naar onze mening de kern van het traineeship. In de eerste anderhalf jaar van je dienstverband begeleidt een coach je bij persoonlijk leiderschap. Ieder persoon is uniek en vraagt om specifieke aandacht, vandaar de focus op individuele begeleiding. Jouw coach en mede deelnemers ondersteunen je bij het ontdekken van jezelf gedurende dit traject door middel van o.a; theoretische en praktijkgerichte opdrachten, twee-daagse met overnachting en intervisie sessies. Jij gaat jouw uitdagingen, leerdoelen en valkuilen verkennen en jouw persoonlijke kwaliteiten leren inzetten. Persoonlijk leiderschap draagt niet alleen bij aan het versterken van jouw positie als consultant, maar ook aan je verdere carrière en leven.

Wat staat je te wachten na het traineeship?

Na het traineeship?

YES! Het traineeship is succesvol afgerond, maar hoe nu verder?

Na 12 maanden in het traineeship zul je zelfstandig jouw klantenportefeuille beheren of deel uitmaken van een groter RPA/AI-team bij onze klanten. En zul je bezig blijven met het verfijnen van jouw consultancy vaardigheden. Na het tweede jaar zal je je specialiseren als Intelligent Process Automation (IPA) Consultant in één of meerdere onderdelen van het vakgebied. Als wij weten wat jouw wensen, behoeftes en kwaliteiten zijn binnen het vakgebied, gaan wij op zoek naar een opdracht die perfect past bij jou.

Hoe kom je in aanmerking voor ons Traineeship?

Hoe kom je in aanmerking voor ons traineeship?

• Je hebt affiniteit met techniek en de ontwikkelingen hierin;
• Je hebt een Bachelor- of WO-opleiding afgerond;
• Je hebt de ambitie om te groeien en hecht waarde aan persoonlijke ontwikkeling;
• Je bezit goede communicatieve vaardigheden zoals het makkelijk aanknopen van een gesprek, goed kunnen luisteren naar anderen en het durven stellen van vragen op basis van de conversatie;
• Je hebt een teamspelers mentaliteit gecombineerd met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Maar wat krijg jij er nou voor terug?

Wat krijg je ervoor terug?

• Een bruto startsalaris van € 3000 op basis van 40 uur;
• Een programma voor persoonlijk leiderschap als fundering voor jouw verdere leven;
• Een opleiding tot RPA/AI Developer inclusief alle vereiste certificaten;
• Jij bepaalt waar en hoe je werkt, binnen de grenzen van de opdracht;
• 25 welverdiende vakantiedagen met de mogelijkheid voor 13 extra verlofdagen per jaar;
• Kostenvrij reizen met een NS-Business kaart en kilometervergoeding;
• Individuele begeleiding met een ervaren coach om je persoonlijke ambities te verwezenlijken;
• Een laptop en telefoon;
• De kans om snel te groeien, afgestemd op jouw ambities en wensen;
• Een stimulerende leer- en werkplek waar de mogelijkheid tot leren nooit stopt;
• Een toegankelijke en informele werkplek waar jij volledig jezelf mag zijn.

Wat je te wachten staat

Is jouw interesse gewekt? Klinkt het tot zo ver als een passend avontuur en wil jij de volgende stap zetten? Solliciteer dan direct via de button onderaan en dan kom ik graag in contact met je!
1. Kennis maken

Er volgt eerst een kennismaking met één van onze recruiters, dit kan zowel telefonisch, via Teams of ergens op locatie met een lekkere kop koffie.

2. Assessments

Om meer van elkaar te leren kunnen wij jou vragen een aantal assessments te maken. Deze assessments laten jou zien of de gekozen functie bij jou past en of jij gelukkig gaat worden in de rol die jij gekozen hebt.

3. Op locatie

Als de gekozen rol goed bij jou past en het nog steeds goed voelt voor beide partijen dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor voor een live kennismaking. Tijdens deze kennismaking proef jij de échte sfeer van The Public Network en ontmoet jij collega’s uit jouw vakgebied om jou alles te vertellen over de functie.

4. Aan het werk

Is de live kennismaking goed bevallen? Dan zijn we klaar voor de start om een nieuwe definitie te geven aan jouw toekomst! Nog even het contract tekenen en we kunnen aan de slag. Let’s start redefining!

01/ 04
Het avontuur staat voor je klaar!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Georgina

Recruiter
Wees er als eerste bij

Gerelateerde traineeships