Junior Developer Robotic Process Automation Regio Amsterdam

Amsterdam
Vanaf 32 uur
3000 Per maand
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Heb je affiniteit met techniek, ben je communicatief vaardig en wil je deze skills naar een hoger niveau tillen? Dan is ons Traineeship Robotic Process (RPA) Developer en Consultant in regio Amsterdam wellicht de nieuwe uitdaging voor jou!

Wat kan je verwachten?
In dit op maat gemaakte traineeship, bij The Public Network (TPN), bieden wij junior talenten de kans om een toetreden te maken in de digital world. TPN neemt trainees stap voor stap mee om het vak van RPA Developer en consultant geheel eigen te maken. Gedurende het traineeship van 1,5 jaar word je begeleid en getraind door ervaren consultants. Hoe fijn is dat!

De eerste vijf weken zullen helemaal in het teken staan van de UiPath training. Hier zal je kennis maken met de wereld van UiPath, RPA en consultancy. Begeleiding wordt aangeboden door de experts van MvR Digital Workforce, een organisatie met ruim 12 jaar ervaring in het vakgebied van de digital world. Hierdoor worden cases uit de praktijk gekoppeld aan de theorie uit het traineeship.

Wat ga je leren?

De volgende punten staan centraal gedurende deze periode:

Professionele vaardigheden: De focus zal liggen op het ontwikkelen van verschillende vaardigheden namelijk; integriteit, energie- en timemanagement, verandermanagement en adviesvaardigheden. Deze vaardigheden zullen niet alleen jouw positie als consultant verder versterken, maar zullen ook toepasbaar zijn in je verdere loopbaan en leven.

Technische vakkennis: Verdieping in verschillende expertises zoals UiPath en RPA staan hoog in het vaandel. Maar ook kennis over Scrum, LEAN en andere relevante skills zullen de revue passeren.

Persoonlijk traject: Persoonlijke ontwikkeling en leiderschapspotentieel is een onderdeel waar wij ontzettend veel waarde aan hechten. Hierom bieden wij onder begeleiding van Human Connection een uitzonderlijk traject aan om jezelf te herontdekken en jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Na de traineeship

Het traineeship is behaald, YES! Maar hoe nu verder?

Als het traineeship succesvol is afgerond, zul je aan de slag gaan als RPA Developer en Consultant bij MvR Digital Workforce. Je zal de mogelijkheid krijgen om bij verschillende of juist één specifieke opdrachtgever aan de slag te gaan. Als wij weten wat jouw sterke kwaliteiten en behoeftes zijn in het vakgebied, gaan wij op zoek naar een opdracht die perfect past bij jou.

Op dit moment zal je aan het begin van je carrière staan en krijg je de mogelijkheid te ontdekken welke onderdelen van het vak als RPA Developer en Consultant het beste past bij jou!

Hoe kom je in aanmerking voor ons Traineeship?

 • Techniek en de ontwikkelingen hiervan spreken jou aan. (Ervaring hierin is geen vereiste, maar wel een voordeel!);
 • Je hebt een HBO- of WO-diploma op zak;
 • Ambitie om te groeien en persoonlijke ontwikkeling vind jij belangrijk;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en wilt deze professionaliseren;
 • Je hebt een innovatieve denkwijze en verantwoordelijkheidsgevoel.

Maar wat krijg jij er nou voor terug?

 • Een bruto maandsalaris van €3000,- op basis van 40 uur per week, waarbij groei in het salaris na het Traineeship zeker mogelijk is;
 • Jij bepaalt waar en hoe je werkt in samenspraak met de opdrachtgever;
 • 25 vakantiedagen en 8.33% vakantietoeslag;
 • Reiskostenvergoeding en NS-Business Kaart;
 • Een opleiding tot RPA Developer inclusief alle bijbehorende certificaten;
 • Een extra persoonlijk leiderschapstraject welke wij met trots aanbieden;
 • Persoonlijke begeleiding om jouw ambities waar te maken;
 • De kans op snelle carrièregroei, afgestemd op jouw persoonlijke ambities;
 • Een fijne leer-/werkplek waar het leren nooit stopt;
 • De vrijheid om zelfstandig te werken en jouw persoonlijke touch te geven aan het werk!

Wat je te wachten staat

Is jouw interesse gewekt? Klinkt het tot zo ver als een passend avontuur en wil jij de volgende stap zetten? Solliciteer dan direct via de button onderaan en dan kom ik graag in contact met je!
1. Kennis maken

Er volgt eerst een kennismaking met één van onze recruiters, dit kan zowel telefonisch, via Teams of ergens op locatie met een lekkere kop koffie.

2. Assessments

Om meer van elkaar te leren kunnen wij jou vragen een aantal assessments te maken. Deze assessments laten jou zien of de gekozen functie bij jou past en of jij gelukkig gaat worden in de rol die jij gekozen hebt.

3. Op locatie

Als de gekozen rol goed bij jou past en het nog steeds goed voelt voor beide partijen dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor voor een live kennismaking. Tijdens deze kennismaking proef jij de échte sfeer van The Public Network en ontmoet jij collega’s uit jouw vakgebied om jou alles te vertellen over de functie.

4. Aan het werk

Is de live kennismaking goed bevallen? Dan zijn we klaar voor de start om een nieuwe definitie te geven aan jouw toekomst! Nog even het contract tekenen en we kunnen aan de slag. Let’s start redefining!

01/ 04
Het avontuur staat voor je klaar!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Georgina Leggett

Recruitment Manager
Wees er als eerste bij

Gerelateerde traineeships