Junior Consultant Robotic Process Automation

Maarssen
Vanaf 32 uur
3000 Per maand
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Bij The Public Network bieden we een uniek RPA Traineeship aan, op maat gemaakt om diverse klanten te ondersteunen en junior professionals in Nederland een kans te geven om hun vleugels uit te slaan.

Ons Traineeship is een verrijkend opleidingsprogramma van 1,5 jaar. Tijdens dit traject word je opgeleid tot een Robotic Processing Automation (RPA) Developer en Consultant, een ware digitale assistenten bouwer voor organisaties.

De eerste vijf weken staan volledig in het teken van een intensieve UiPath training. Hier word je ondergedompeld in de wondere wereld van UiPath, RPA en hoe je deze vaardigheden kunt toepassen bij onze klanten. Je begeleiding van de beste experts bij MvR Digital Workforce ontvangen, een ervaren organisatie met meer dan 12 jaar aan knowledge, om jouw skills binnen no-time naar een hoger niveau te tillen.

Wat ga je leren?

Ons Traineeship is onderverdeeld in drie essentiële pijlers:

Fundamentele vaardigheden: Je ontwikkelt integriteit, energie- en timemanagement, verandermanagement en adviesvaardigheden. Vaardigheden die niet alleen jouw rol als consultant binnen verschillende organisaties verder zal helpen, maar ook toepasbaar in jouw verdere carrière en leven.

Technische expertise: Je duikt dieper in de wereld van UiPath en RPA, en doet kennis op over Scrum, LEAN en andere relevante skills die jou een meester maken in jouw vakgebied.

Persoonlijke groei: Wij hechten enorm veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en leiderschapspotentieel. Om die reden bieden we een uniek traject aan, onder begeleiding van Human Connection. Hier ontdek je jezelf opnieuw en worden jouw sterkte eigenschappen verder ontwikkeld.

Na de traineeship

YES! Jij hebt het Traineeship behaald, wat nu?

Na het voltooien van jouw Traineeship, is het tijd om bij MvR Digital Workforce aan de slag te gaan. We zoeken samen met jou naar de perfecte opdracht die aansluit bij jouw talenten en waar je vol passie aan kunt werken. Je kunt jezelf wijden aan één enkele opdrachtgever, of je tijd verdelen over meerdere opdrachtgevers – de keuze is aan jou.

Met jouw RPA- en consulting vaardigheden sta je nu aan het roer bij MvR Digital Workforce en kun je ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Je krijgt de kans om door te groeien in functie, vaardigheden, verantwoordelijkheden, denk bijvoorbeeld aan No-Code, Low-Code of Data Science – net wat bij jou past!

Hoe kom je in aanmerking voor ons Traineeship?

 • Je houdt van technologie en de ontwikkelingen hiervan (ervaring hierin is een pluspunt);
 • In het bezit van een HBO- of WO-diploma;
 • Ambitie en een drive om te groeien, leren en jezelf te ontwikkelen;
 • Je hebt goede communicatie skills en bent vastberaden om deze verder te verfijnen;
 • Innovatief denkvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel worden met open armen ontvangen.

Maar wat krijg jij er nou voor terug?

 • Een bruto maandsalaris van €3000,- op basis van een 40-urige werkweek;
 • Jij bepaalt waar en hoe je werkt in samenspraak met de opdrachtgever;
 • 25 welverdiende vakantiedagen en 8.33% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding en NS-Business Kaart;
 • Een opleiding tot RPA Developer inclusief alle benodigde certificaten;
 • Een extra persoonlijk leiderschapstraject dat we met trots aanbieden;
 • Persoonlijke begeleiding om jouw ambities waar te maken;
 • De kans op snelle carrièregroei, afgestemd op jouw persoonlijke ambities;
 • Een leer-/werkplek waar je nooit uitgeleerd raakt;
 • De vrijheid om zelfstandig te werken en jouw eigen stempel te drukken op het werk!

Wat je te wachten staat

Is jouw interesse gewekt? Klinkt het tot zo ver als een passend avontuur en wil jij de volgende stap zetten? Solliciteer dan direct via de button onderaan en dan kom ik graag in contact met je!
1. Kennis maken

Er volgt eerst een kennismaking met één van onze recruiters, dit kan zowel telefonisch, via Teams of ergens op locatie met een lekkere kop koffie.

2. Assessments

Om meer van elkaar te leren kunnen wij jou vragen een aantal assessments te maken. Deze assessments laten jou zien of de gekozen functie bij jou past en of jij gelukkig gaat worden in de rol die jij gekozen hebt.

3. Op locatie

Als de gekozen rol goed bij jou past en het nog steeds goed voelt voor beide partijen dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor voor een live kennismaking. Tijdens deze kennismaking proef jij de échte sfeer van The Public Network en ontmoet jij collega’s uit jouw vakgebied om jou alles te vertellen over de functie.

4. Aan het werk

Is de live kennismaking goed bevallen? Dan zijn we klaar voor de start om een nieuwe definitie te geven aan jouw toekomst! Nog even het contract tekenen en we kunnen aan de slag. Let’s start redefining!

01/ 04
Het avontuur staat voor je klaar!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Georgina Leggett

Recruitment Manager
Wees er als eerste bij

Gerelateerde traineeships