Trainee Fysieke Leefomgeving

Maarssen
Vanaf 32 uur
2800 Per maand
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Wat kun je verwachten?
Als trainee binnen het Fysieke Leefomgeving team werk je aan de uitdagingen en kansen die de Omgevingswet met zich meebrengt. Je leert hoe je als specialist bijdraagt aan het vinden van de juiste oplossingen om te voldoen aan de doelen van de Omgevingswet. Hierbij is het cruciaal dat je organisaties helpt om digitaal vaardig te worden en de informatievoorziening goed te regelen.

Je wordt ondergedompeld in een team van vakspecialisten die klaarstaan om jou te helpen bij het opdoen van kennis en ervaring. Je gaat je bezighouden met uiteenlopende vraagstukken, zoals het aansluiten op het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO), het harmoniseren van ketenprocessen en het voorbereiden van organisaties op de ontwikkelingen binnen de fysieke leefomgeving.

Binnen het traineeship ontdek je samen met vakspecialisten waar jouw interesse ligt en voor welke organisatie jij van toegevoegde waarde kunt zijn. MvR Consulting heeft al diverse overheidsorganisaties geholpen met de voorbereiding op de Omgevingswet en het DSO, en het maken en beheren van toepasbare regels. Dit biedt jou een unieke kans om ervaring op te doen bij gerenommeerde instanties zoals Omgevingsdienst Twente, Provincie Limburg, gemeente Valkenburg aan de Geul, en vele anderen.

Wat ga je leren?

Hoe ziet het Traineeship eruit?
Als trainee bij The Public Network en MvR Consulting krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in de boeiende wereld van de fysieke leefomgeving. Je wordt begeleid door ervaren vakspecialisten en krijgt de mogelijkheid om te werken aan uitdagende opdrachten voor verschillende overheidsorganisaties.

Het traineeship is speciaal ingericht om jou binnen korte tijd alle kennis en ervaring mee te geven, zodat jij een rol kunt spelen in het bevorderen van duurzaamheid en de implementatie van de Omgevingswet.

Ons Traineeship bestaat uit drie onderdelen:

 • Persoonlijk leiderschapstraject: tijdens de persoonlijke coaching krijg jij inzicht in waar jouw ambities liggen en hoe je deze werkelijkheid kunt maken.
 • Professionele vaardigheden: samen met onze partner Human Connection herontdek jij jouw sterke punten leer je deze te maximaliseren. Jij ontvangt trainingen over professionele vaardigheden gebaseerd op jouw wensen en behoeften.
 • Programma voor vakkennis incl. persoonlijke coaching: Alle vakkennis wordt jou bijgebracht door professionals uit de praktijk van onze partner MvR Consulting en leer jij eigen te maken.

Na de traineeship

Gefeliciteerd, je bent geslaagd met het Traineeship! Wat ga je nu doen?

Na afronding van het traineeship ben jij officieel Consultant voor de Fysieke Leefomgeving en kun je bij elke organisatie naar keuze aan de slag. Ook kan je ervoor kiezen om te werken voor onze consultancypartner, MvR Consulting.

Als Consultant voor de Fysieke Leefomgeving ben je verantwoordelijk voor het adviseren over de Omgevingswet én help jij organisaties deze op digitale wijze te implementeren.

Waar je ook heen gaat, wij blijven je graag op de voeten volgen en jouw avonturen aanhoren!

Hoe kom je in aanmerking voor ons Traineeship?

 • Je hebt een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, bij voorkeur in de richting van Ruimtelijke Ordening, Omgevingsrecht, Bestuurskunde, of een vergelijkbare studie.
 • Je bent geïnteresseerd in vraagstukken rondom de fysieke leefomgeving, duurzaamheid en de Omgevingswet.
 • Je hebt affiniteit met digitale processen en kunt goed omgaan met informatievoorziening.
 • Je bent proactief, leergierig en wilt jezelf ontwikkelen als specialist in de fysieke leefomgeving.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken.

Maar wat krijg jij er nou voor terug?

 • Een bruto maand salaris van €2800,- op basis van 40 uur;
 • Kies zelf waar en wanneer je werkt in samenspraak met de opdrachtgever;
 • 25 vakantiedagen en 8.33% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding en NS-Business Kaart;
 • Jij ontvangt een extra persoonlijk leiderschapstraject dat je vanuit ons kunt volgen;
 • Én jij ontvangt ook persoonlijke begeleiding n.a.v. jouw ambitie;
 • De mogelijkheid tot snelle carrièregroei, passend bij jouw ambitie;
 • Een leer-/werkplek waar je nooit bent uitgeleerd;
 • De vrijheid om autonoom te werken en op de manier hoe jij wil werken.

Wat je te wachten staat

Is jouw interesse gewekt? Klinkt het tot zo ver als een passend avontuur en wil jij de volgende stap zetten? Solliciteer dan direct via de button onderaan en dan kom ik graag in contact met je!
1. Kennis maken

Er volgt eerst een kennismaking met één van onze recruiters, dit kan zowel telefonisch, via Teams of ergens op locatie met een lekkere kop koffie.

2. Assessments

Om meer van elkaar te leren kunnen wij jou vragen een aantal assessments te maken. Deze assessments laten jou zien of de gekozen functie bij jou past en of jij gelukkig gaat worden in de rol die jij gekozen hebt.

3. Op locatie

Als de gekozen rol goed bij jou past en het nog steeds goed voelt voor beide partijen dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor voor een live kennismaking. Tijdens deze kennismaking proef jij de échte sfeer van The Public Network en ontmoet jij collega’s uit jouw vakgebied om jou alles te vertellen over de functie.

4. Aan het werk

Is de live kennismaking goed bevallen? Dan zijn we klaar voor de start om een nieuwe definitie te geven aan jouw toekomst! Nog even het contract tekenen en we kunnen aan de slag. Let’s start redefining!

01/ 04
Het avontuur staat voor je klaar!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Georgina Leggett

Recruitment Manager
Wees er als eerste bij

Gerelateerde traineeships