Informatiemanagement

Informatie-management

Informatiemanagement speelt een cruciale rol wanneer het gaat over het optimaal laten functioneren van een overheidsorganisatie. Niet alleen de voortdurende digitalisering en toenemende hoeveelheid data staat centraal bij informatiemanagement maar ook draagt het bij aan het waarborgen van transparantie, afleggen van verantwoording en het leveren van hoogwaardige diensten aan burgers en bedrijven. MvR Consulting is dé kennispartner als het gaat om al deze onderwerpen.

Informatiespecialist

The Public Network heeft samen met MvR Consulting een maatwerk programma ontwikkeld met focus op Informatiemanagement binnen de Nederlandse overheid. Binnen ons Traineeship Informatiemanagement krijg je de kans om in anderhalf jaar tijd een volleerd informatiespecialist te worden en het begin van jouw carrière een flinke boost te geven. Binnen het programma duik je diep in het brede vakgebied van informatiemanagement en doe je tegelijkertijd waardevolle ervaring op binnen de publieke sector door middel van één of meerdere opdrachten.

Tijdens het volgen van ons traineeship kan jij veel verschillende soorten opdrachten doen. Het vakgebied is door de vele digitale trends nog nooit zo actueel geweest en dus ook continu in ontwikkeling. Of het nu gaat om het toepassen van nieuwe technologie, het vernieuwen en verbeteren van zaaksystemen of andere applicaties binnen overheidsorganisaties, het opstellen van adviezen, het verhogen van de digivaardigheid, inzicht geven in data of bijdragen aan de kwaliteit van de totale informatiehuishouding, jouw analytische vaardigheden zullen op de proef worden gesteld.

Professionals uit de praktijk

Wanneer je bij ons start gaan wij je helpen met het opdoen van vakkennis. Zoals gezegd is MvR Consulting dé kennispartner als het gaat om informatiemanagement binnen de overheid. MvR is al tientallen jaren adviseur van de overheid en biedt momenteel consultancy aan tientallen organisaties wat jou in staat stelt om direct te leren van professionals uit de praktijk. Tijdens het traineeship zal jij training en opleiding ontvangen van inhoudelijke consultants en word jij begeleidt door een buddy waar jij met al jouw vragen terecht kunt. Ook als je geen informatieachtergrond hebt kun je bij ons terecht. We begrijpen dat jouw CV niet alles zegt over wie je bent en wat je kunt. Wat voor ons telt, is jouw motivatie en ambitie naar persoonlijke groei, het volledig benutten van jouw talenten en het bieden van voldoende uitdaging om jouw sterke punten te ontdekken en voor jou te laten werken!

Jij ben dan ook het belangrijkste onderdeel van het traineeship. Vanaf het allereerste contact met ons recruitmentteam staat jouw persoonlijke groei en ambitie centraal. Jouw talentmanager en het persoonlijk leiderschapstraject zullen je helpen om te ontdekken hoe jij een nieuwe definitie aan jezelf kunt geven.

Andere kennisgebieden die jij misschien interessant vindt

Kennisgebieden

Contact

 

Wij bellen / mailen binnen 24 uur terug