Raymond QualmInformatiespecialistMvR Consulting

“Vanaf het eerste moment gaf The Public Network (TPN) me een warm gevoel. De gesprekken waren prettig, iedereen kwam oprecht over en leek het beste met mij voor te hebben. Ze waardeerden mijn studies en werkervaring, wat mijn keuze voor TPN duidelijk maakte!”

Deze mensen gingen jou voor:

Eline Claassen RPA Developer bij MvR Digital Workforce

Gelijk vanaf het begin dat ik via The Public Network bij MvR Digital Workforce binnenstapte, voelde ik de persoonlijke aandacht en oprechte interesse van mijn collega’s. Het is een jong en energiek bedrijf waar iedereen elkaar kent en waar teamwork centraal staat. De positieve sfeer binnen het team is inspirerend en de verschillende projecten zorgen voor veel afwisseling en uitdaging in het werk. Ik geniet echt van de dynamische omgeving en de mogelijkheid om elke dag iets nieuws te leren.

Lees meer
Eva Dings RPA Developer bij Gemeente Eindhoven

Ik wist al een tijdje dat ik van baan wilde wisselen naar iets wat beter bij me paste en waarin ik kon groeien. Tijdens mijn zoektocht op Indeed.nl kwam ik het traineeship ‘RPA Developer’ van The Public Network (TPN) tegen. De vacature klonk goed, met een prettige ondertoon, dus stuurde ik mijn cv. De volgende dag kreeg ik een enthousiast bericht met een uitnodiging voor een gesprek. De rest is geschiedenis. De sfeer bij TPN is open, vrolijk en aanstekelijk. Hoewel de sfeer gemoedelijk is, werken er hardwerkende mensen die samen iets neerzetten. Dat is geweldig en voelde meteen goed.

Een mooie bonus is het management, dat begrip heeft voor de balans tussen werk en privé. Een leidinggevende die moeilijk doet over vakanties is er niet; je stemt gewoon met elkaar af wat werkt. Dit vind ik een teken van de toekomstbestendigheid van de organisatie. Een organisatie waar ik trots op ben om onderdeel van uit te maken!

Lees meer
Cas van Hout RPA Developer bij MvR Digital Workforce

Na het behalen van mijn master in sociologie ging ik op zoek naar werk dat bij me zou passen. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in technologie, en tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over de sociale impact van digitalisering. Na enkele sollicitaties kreeg ik een duidelijker beeld van wat ik graag wilde doen: werk waarin ik mijn sociale kennis kan toepassen en mijn interesses kan volgen. Zo kwam ik terecht bij een vacature van The Public Network (TPN) voor de functie van RPA-consultant bij hun partner MvR Digital Workforce. De vacature sprak me aan omdat het menselijke aspect werd gecombineerd met techniek.

Tijdens mijn sollicitatie bij TPN heb ik het bedrijf ervaren als eerlijk en open, wat ik als zeer prettig heb gevonden. Al bij de eerste kennismaking kreeg ik het gevoel dat er echt aandacht was voor mij als persoon. Dit gevoel is tot op de dag van vandaag onveranderd gebleven tijdens mijn werk bij MvR Digital Workforce.

Lees meer
Marieke Maas RPA Developer bij OMWB

Enkele maanden geleden begon ik mijn avontuur bij The Public Network (TPN). Aanvankelijk wist ik niet precies wat een traineeship inhield, maar ik ontdekte al snel dat je gedurende anderhalf jaar kunt rekenen op een netwerk van mensen voor hulp, begeleiding en sparren. Hierdoor word je niet in het diepe gegooid en krijg je de kans om te ontdekken wie je bent.

Dit zelfontdekkingsproces wordt versterkt door het persoonlijk leiderschapsprogramma, waarin je leert aan jezelf te denken, je grenzen aan te geven en keuzes te onderbouwen. Gesprekken met mijn talentmanager Willemijn helpen me bewuster te worden van mijn acties, wat leidt tot waardevolle inzichten.

Bij TPN ervaar ik mijn collega’s als toegankelijk, en het is prettig dat de andere trainees in dezelfde levensfase zitten, waardoor we samen successen kunnen vieren. Daarnaast geniet ik erg van mijn opdracht bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB), waar TPN en de OMWB een goede connectie hebben en zaken snel kunnen worden geregeld.

Lees meer
Kevine Minka RPA Developer bij MvR Digital Workforce

Wat ik vooral fijn vond aan The Public Network, is dat ik niet meteen werd afgewezen toen bleek dat de vacature waarop ik had gesolliciteerd, niet het beste bij mij paste. Vinesh, mijn recruiter, nam de tijd om me op de hoogte te stellen van andere mogelijkheden die beter aansloten bij mijn competenties, en hij begeleidde me met geduld en menselijkheid. Dit gaf me het gevoel dat ik in goede handen was.

Lees meer