Junior RPA Developer & Consultant

Maarssen
Vanaf 36 uur
3000 Per maand
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Gaat jouw hart sneller kloppen van robotisering, automatisering en de digitale wereld? Ben jij communicatief vaardig en wil je deze competentie verder uitbreiden?  Dan is ons Traineeship Robotic Process Automation (RPA) Developer en Consultant een mooie kans voor jou!

Binnen dit unieke traineeship wordt jou de kans geboden om jezelf te wanen in de wereld van automatisering. Gedurende het traineeship wordt je stap voor stap begeleid, zodat je de rol van RPA Developer en Consultant volledig kan toe-eigenen. Gedurende het traineeship krijg je begeleiding en training van deskundige consultants.

De eerste twee maanden van het traineeship staan volledig in het teken van kennismaken met de wereld van UiPath, RPA en consultancy, onder begeleiding van onze vak professionals. Wij geloven in leren door te doen en dat is wat wij trainees bieden. Na de vijf weken training zal je onder begeleiding aan de slag gaan bij onze klanten om zo de theorie toe te passen in de praktijk.

Lees hoe onze collega Nienke het bij ons ervaart:

“Ik had meteen een goed gevoel bij The Public Network. Het enthousiasme binnen het bedrijf is aanstekelijk en maakt dat ik met veel plezier naar werk ga. Ik had vanaf het eerste moment het gevoel dat ze mij zagen als persoon, en dat ik ook helemaal mezelf kon zijn.”

Wat ga je leren?

Allereerst wordt er aandacht besteed aan het opdoen van inhoudelijke vakkennis. Verdieping in verschillende expertises zoals UiPath, RPA, Scrum en LEAN komen hier aan bod.

Hiernaast staat persoonlijke ontwikkeling en leiderschapspotentieel bij ons hoog in het vaandel. Hierom bieden wij onder begeleiding van Human Connection een uitzonderlijk traject aan om jezelf te herontdekken en jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen, zodat je naast vakkennis ook jezelf ontwikkelt als individu.

Ons Traineeship is opgebouwd uit de volgende elementen:

 • Het vakspecifieke onderdeel zal bestaan uit het leren kennen van de expertises Uipath en RPA. Hiernaast zullen ook Scrum, LEAN en andere belangrijke werkwijzen en skills aan bod komen gedurende het traject.
 • Binnen het professionele onderdeel ligt de focus op het ontwikkelen van relevante skills voor jouw rol als consultant. Hierbij kunnen verschillende vaardigheden aan bod komen zoals; integriteitsvaardigheden, advies- en communicatievaardigheden en verandermanagement. Net waar jouw interesses liggen!
 • Tot slot komt het persoonlijke onderdeel aan bod in het traineeship. In dit onderdeel staan jouw ambities en het herontdekken hiervan centraal. Samen met een coach kijken wij hoe wij jouw ambities kunnen verwezenlijken. Maar ook hoe jij om kan gaan met uitdagingen, valkuilen en vooral jouw kwaliteiten. Wij kijken verder dan enkel het specialiseren in jouw vakgebied en willen skills ontwikkelen die niet alleen van pas komen gedurende het werk maar ook in je privéleven.

Na de traineeship

Gefeliciteerd jij hebt het traineeship behaald, maar wat nu?

Na 12 maanden in het traineeship zul je zelfstandig jouw klantenportefeuille beheren of deel uitmaken van een groter RPA-team bij onze klanten. Na het tweede jaar zal je je specialiseren als Intelligent Process Automation (IPA) Consultant in één of meerdere onderdelen van het vakgebied. Als wij weten wat jouw kwaliteiten en behoeftes zijn binnen het vakgebied, gaan wij op zoek naar een opdracht die perfect past bij jou.

Hoe kom je in aanmerking voor ons Traineeship?

Wij zijn op zoek naar een teamspeler met een hoge mate van verantwoordelijkheid. Gedrevenheid en ambitieus zijn, zijn kwaliteiten die van belang zijn in deze rol. Hiernaast is het van belang om te passen binnen een dynamische werkomgeving waarin je jezelf continu blijft ontwikkelen en uitdagen!

 • Je hebt affiniteit met techniek en de ontwikkelingen hiervan;
 • Je hebt een Bachelor of WO-studie afgerond;
 • Je hebt ambitie om te groeien en persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor jou;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en wilt deze naar een hoger niveau tillen;
 • Je hebt een innovatieve denkwijze en verantwoordelijkheidsgevoel.

Maar wat krijg jij er nou voor terug?

 • Een bruto maandsalaris van €2800 – €3000 euro op basis van 40 uur;
 • Jij bepaalt waar en hoe je werkt in samenspraak met de opdrachtgever;
 • 25 vakantiedagen en 8.33% vakantiegeld;
 • Kilometervergoeding of een NS-Business Kaart;
 • Pensioenregeling;
 • Een opleiding tot RPA Developer inclusief alle bijbehorende certificaten;
 • Een extra persoonlijk leiderschapstraject welke wij met trots aanbieden;
 • Persoonlijke begeleiding om jouw ambities te verwezenlijken;
 • De kans op snelle carrièregroei, afgestemd op jouw persoonlijke ambities;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een fijne leer-/werkplek waar je nooit uitgeleerd raakt;
 • De vrijheid om zelfstandig te werken en jouw persoonlijke draai te geven aan het werk!

Wat je te wachten staat

Is jouw interesse gewekt? Klinkt het tot zo ver als een passend avontuur en wil jij de volgende stap zetten? Solliciteer dan direct via de button onderaan en dan kom ik graag in contact met je!
1. Kennis maken

Er volgt eerst een kennismaking met één van onze recruiters, dit kan zowel telefonisch, via Teams of ergens op locatie met een lekkere kop koffie.

2. Assessments

Om meer van elkaar te leren kunnen wij jou vragen een aantal assessments te maken. Deze assessments laten jou zien of de gekozen functie bij jou past en of jij gelukkig gaat worden in de rol die jij gekozen hebt.

3. Op locatie

Als de gekozen rol goed bij jou past en het nog steeds goed voelt voor beide partijen dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor voor een live kennismaking. Tijdens deze kennismaking proef jij de échte sfeer van The Public Network en ontmoet jij collega’s uit jouw vakgebied om jou alles te vertellen over de functie.

4. Aan het werk

Is de live kennismaking goed bevallen? Dan zijn we klaar voor de start om een nieuwe definitie te geven aan jouw toekomst! Nog even het contract tekenen en we kunnen aan de slag. Let’s start redefining!

01/ 04
Het avontuur staat voor je klaar!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Georgina Leggett

Recruitment Manager
Wees er als eerste bij

Gerelateerde traineeships