RPA Solution Architect

Ben jij klaar om te werken bij een wereldwijde entertainmentgigant die digitale innovatie naar een hoger niveau tilt? Wij zoeken een ambitieuze RPA Solution Architect die bedrijfsprocessen optimaliseert met Robotic Process Automation (RPA) en Machine Learning. Werk samen met internationale teams en maak gebruik van geavanceerde tools zoals Power Automate en Alteryx. Lees hieronder wat je kunt verwachten!

Fulltime
4500-5500 Per maand
Maarssen

Wat ga je doen?

Als Consultant bij MvR Digital Workforce krijg je niet alleen de kans om jouw kennis en vaardigheden in te zetten, maar ook om deze verder te ontwikkelen en te maximaliseren dankzij onze uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden!

Als RPA Solution Architect ben je verantwoordelijk voor het volledige proces van ontwerp tot beheer van RPA-oplossingen. Je vertaalt bedrijfsprocessen naar technische ontwerpen, coördineert de ontwikkeling door ontwikkelteams, en zorgt voor grondige documentatie, testing en overdracht aan het beheerteam. Hoewel je een coördinerende rol hebt, wordt ook jouw technische expertise ingeroepen om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Met de ondersteuning van MvR Digital Workforce werk je aan geavanceerde documentverwerking en Machine Learning projecten, wat bijdraagt aan efficiënte en succesvolle implementaties van RPA-oplossingen.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Ontdek wat deze functie inhoudt en welke verantwoordelijkheden eraan verbonden zijn.

  • Procesanalyse en Ontwerp: Je start met het ophalen en analyseren van businessprocessen en maakt vervolgens een gedetailleerd technisch ontwerp dat voldoet aan de specificaties en richtlijnen van de klant.
  • Communicatie en Coördinatie: Je zorgt ervoor dat je ontwerp duidelijk wordt overgebracht naar het ontwikkelteam in het buitenland. Je fungeert als aanspreekpunt voor vragen en zorgt voor een vloeiende communicatie gedurende het ontwikkeltraject.
  • Kwaliteitsborging: Je houdt toezicht op de voortgang van de ontwikkeling, inclusief code reviews en testen, om ervoor te zorgen dat de oplossingen voldoen aan de gestelde eisen en kwaliteitsnormen.
  • Ondersteuning en Aansturing: Je ondersteunt en stuurt het internationale team aan bij het bouwen van de oplossing. Dit omvat het waarborgen van naleving van documentatie en richtlijnen en het aanpakken van eventuele afwijkingen of problemen.

Met 100+ actieve bots en tools zoals Power Automate en Alteryx bieden wij een dynamische en vooruitstrevende werkomgeving waar je jouw vaardigheden optimaal kunt inzetten!

The Public Network

Je sluit je aan bij MvR Digital Workforce, een van de grootste implementatiepartners voor RPA in Nederland. Wij helpen organisaties met baanbrekende RPA-, AI- en data-oplossingen, met tools zoals UiPath en Microsoft. Hier draait het om meer dan alleen je functietitel; het gaat om de impact die je maakt. Als verbinder en bruggenbouwer vertaal je de uitdagingen van onze klanten naar de mogelijkheden van onze Hyperautomation-diensten.

In deze rol werk je voor een klant die een van de grootste organisaties in de media- en entertainmentindustrie is, bekend om zijn innovatieve aanpak. In Amsterdam werk je samen met een hecht team en internationale collega’s, met de focus op geavanceerde digitale oplossingen van de hoogste kwaliteit.

Hoe kom je in aanmerking voor de functie?

Bij ons draait het niet alleen om diploma’s of ervaring; jouw motivatie staat centraal. Wie jij bent als individu en waar jouw passie ligt, is wat ons echt interesseert.

Voor deze rol breng jij het volgende mee:

  • Ervaring: Minimaal 2 jaar ervaring als RPA Solution Architect of Business Analyst met UiPath.
  • Technische Vaardigheden: Sterke vaardigheden in risicobeoordeling, het maken van technische ontwerpen en het uitvoeren van kwaliteitscontroles.
  • Communicatie: Uitstekende beheersing van zowel de Engelse als Nederlandse taal en het vermogen om effectief te communiceren met diverse teams en belanghebbenden.
  • Coaching: Een passie voor het begeleiden, coachen en aansturen van teamleden, van junioren tot internationale teams.

Wat staat er voor jou in het verschiet?

Onze voordelen reiken verder dan alleen werk; we bieden een podium voor voortdurende groei en de kans om jouw expertise te delen, anderen te inspireren en een tastbare impact te maken in de maatschappij, met de ondersteuning van doorgewinterde professionals. Ben jij klaar om het verschil te maken?

  • Een bruto maandsalaris tussen €4.500 en €5.500, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Reiskostenvergoeding en de mogelijkheid tot een leaseauto.
  • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid voor 13 extra verlofdagen per jaar.
  • Pensioenregeling.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
  • Mogelijkheden voor extra opleiding, zoals cursussen, studies of trainingen.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een persoonlijk leiderschapstraject.
  • Werken in een internationale omgeving waar je jouw grenzen kunt verleggen.

Tot slot, je komt te werken in een jong, dynamisch team van ongeveer 25 professionals. We besteden veel aandacht aan intervisies, inspiratieworkshops en gezellige uitjes zoals waterskiën en karaoke. Bovendien krijg je de ruimte om je eigen ideeën en initiatieven in te brengen en te delen met het team.

Het avontuur wacht op je, klik op de sollicitatiebutton en start jouw nieuwe uitdaging!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Georgina Leggett

Recruitment Manager