Traineeship RPA Developer & Consultant UWV

Amsterdam
Fulltime
2800 Per maand
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

De opdracht

Het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) bevordert het werken voor mensen. Ook zij die niet (kunnen) werken horen hierbij. Hen ondersteund het UWV om passend werk te vinden. Dit doen zij o.a. met behulp van Robotic Process Automation (RPA). Maar wat betekend RPA precies en wat betekent dit binnen het UWV?

Wat is RPA precies?

Neem een kijkje in de wijde wereld van RPA. Als RPA-trainee bij het UWV ben jij de specialist die met behulp van UiPath-software digitale assistenten gaat ontwikkelen.

Met behulp van deze digitale assistenten kunnen tijdrovende repetitieve taken geheel worden geautomatiseerd. Hierbij kun je denken aan het organiseren van dossiers, het aanvullen van onbrekende gegevens in deze dossier en zelfs het leiden van grootschalige projecten. Dit allemaal met als einddoel: procesoptimalisatie. Jouw bijdrage resulteert erin dat jouw collega’s zich kunnen focussen op hun kerntaken en passies. Klinkt gaaf toch!

Wat kan je verwachten?

In dit op maat gemaakte traineeship bij The Public Network (TPN) bieden wij jou de mogelijkheid een toetreden te maken in de wereld van RPA. Hierin word je begeleid door ervaren vak professionals met jarenlange ervaring binnen RPA en consultancy. In dit traineeship bij het UWV komen passie voor technologie, procesoptimalisering en maatschappelijke betrokkenheid geheel samen.

Wie is het UWV?

Het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen zorgt voor verzekeringen voor werknemers volgens de wet. Zoals bijvoorbeeld WW, WAO, WIA en Wajong. Werkgevers kunnen bij het UWV hulp krijgen bij het vinden van personeel en informatie over de arbeidsmarkt. Ook geeft het UWV toestemming voor ontslag en werkvergunningen aan werkgevers. De teamsamenstelling bij het UWV is nog volledig in ontwikkeling, hiervoor zoeken wij een RPA-trainee die het vak eigen wil maken en mooie aanwinst voor het team wil zijn.

Wat ga je leren?

Het traineeship

Bij The Public Network helpen we je stap voor stap om het vak van RPA Developer eigen te maken. Ons traineeship begint met een vijf weken durende UiPath-training, waarin je leert hoe UiPath werkt en hoe je digitale assistenten kunt ontwikkelen. Tijdens het anderhalf jaar durende traineeship word je begeleid en getraind door ervaren consultants van onze partner, MvR Digital Workforce. Een fantastische kans, toch?

Binnen ons traineeship staan de volgende drie leerlijnen centraal:

Persoonlijk Leiderschapsprogramma: dit is naar onze mening de kern van het traineeship. In de eerste anderhalf jaar van je dienstverband begeleidt een coach je bij persoonlijk leiderschap. Ieder persoon is uniek en vraagt om specifieke aandacht, vandaar de focus op individuele begeleiding. Jouw coach en mededeelnemers ondersteunen je bij het ontdekken van jezelf gedurende dit traject door middel van onder andere theoretische en praktijkgerichte opdrachten, een tweedaagse met overnachting en intervisiesessies. Je gaat jouw uitdagingen, leerdoelen en valkuilen verkennen en jouw persoonlijke kwaliteiten leren inzetten. Persoonlijk leiderschap draagt niet alleen bij aan het versterken van jouw positie als consultant, maar ook aan je verdere carrière en leven.

Professioneel onderdeel: binnen dit onderdeel leggen we de nadruk op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden die jou gaan helpen in jouw rol als consultant. Denk hierbij aan vaardigheden zoals integriteit, advies- en communicatievaardigheden en expertise in verandermanagement. Je kiest zelf de onderwerpen die jou aanspreken en groeit in de richting die het beste bij jou past.

Vakinhoudelijk onderdeel: tot slot zal dit onderdeel bestaan uit het leren kennen van de expertises Uipath en RPA. Ook komen Scrum, LEAN en andere belangrijke werkwijzen en vaardigheden aan bod gedurende het traject.

Na het traineeship

Na het traineeship?

YES! Het traineeship is succesvol afgerond, maar hoe nu verder?

Tijdens het traineeship ga je bij het UWV aan de slag en leer je van ons alle essentiële vaardigheden die je nodig hebt. Na jouw traineeship kan je in dienst treden bij het UWV om jezelf daar nóg verder te ontwikkelen. Het is dan jouw taak, samen met het bestaande team, om een visie te ontwikkelen en processen te identificeren die geoptimaliseerd kunnen worden. Je hebt alle vrijheid om jouw ideeën en inzichten te delen en taken op je te nemen en op die manier jouw collega’s te voorzien van werkgeluk. Geweldig, toch?!

Hoe kom je in aanmerking voor ons Traineeship?

Hoe kom je in aanmerking voor ons traineeship?

 • Je hebt affiniteit met techniek en de ontwikkelingen in dit vakgebied. (Ervaring is zeker geen vereiste, maar wel een pluspunt);
 • Je beschikt over een Bachelor- of WO-opleiding;
 • Jij hebt de ambitie om te groeien en hecht waarde aan persoonlijke ontwikkeling;
 • En je bezit goede communicatieve vaardigheden en aarzelt niet om jouw ideeën te uiten.

Maar wat krijg jij er nou voor terug?

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een bruto startsalaris van € 2800 op basis van 40 uur;
 • Een programma voor persoonlijk leiderschap als fundering van jouw verdere leven;
 • Een opleiding tot RPA Developer inclusief alle vereiste certificaten;
 • Jij bepaalt waar en hoe je werkt, binnen de grenzen van de opdracht;
 • 25 welverdiende vakantiedagen;
 • Kostenvrij reizen;
 • Individuele begeleiding om je persoonlijke ambities te verwezenlijken;
 • Een laptop en telefoon;
 • De kans om snel te groeien, afgestemd op jouw ambities;
 • Een stimulerende leer- en werkplek waar de mogelijkheid tot leren nooit stopt;
 • De vrijheid om zelfstandig te werken en je persoonlijke stempel op het werk te drukken;
 • Een toegankelijke en informele werkplek waar je kunt groeien.

Wat je te wachten staat

Is jouw interesse gewekt? Klinkt het tot zo ver als een passend avontuur en wil jij de volgende stap zetten? Solliciteer dan direct via de button onderaan en dan kom ik graag in contact met je!
1. Kennis maken

Er volgt eerst een kennismaking met één van onze recruiters, dit kan zowel telefonisch, via Teams of ergens op locatie met een lekkere kop koffie.

2. Assessments

Om meer van elkaar te leren kunnen wij jou vragen een aantal assessments te maken. Deze assessments laten jou zien of de gekozen functie bij jou past en of jij gelukkig gaat worden in de rol die jij gekozen hebt.

3. Op locatie

Als de gekozen rol goed bij jou past en het nog steeds goed voelt voor beide partijen dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor voor een live kennismaking. Tijdens deze kennismaking proef jij de échte sfeer van The Public Network en ontmoet jij collega’s uit jouw vakgebied om jou alles te vertellen over de functie.

4. Aan het werk

Is de live kennismaking goed bevallen? Dan zijn we klaar voor de start om een nieuwe definitie te geven aan jouw toekomst! Nog even het contract tekenen en we kunnen aan de slag. Let’s start redefining!

01/ 04
Het avontuur staat voor je klaar!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Vinesh Mataw

Recruiter
Wees er als eerste bij

Gerelateerde traineeships