Stagiair marketing & communicatie

Maarssen
Vanaf 32 uur
€550 per maand
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

Als communicatie stagiair bij The Public Network (TPN) ben jij één van de belangrijkste schakels van onze organisatie waarbij het jouw verantwoordelijkheid is om ons eerlijke verhaal te vertellen. Iedere dag zijn wij voor onze opdrachtgevers op zoek naar talenten van de nieuwste generatie en jij helpt ons om hen te vinden en aan te spreken. Hiermee help je niet alleen onze opdrachtgevers maar ook jouw leeftijdsgenoten aan een grote stap in hun carrière.

Wat ga je leren?

Wat ga je leren?

In jouw Marketing & communicatie stage bij TPN loop je mee met alle projecten die er zijn. De essentie van deze rol is dat je helpt bij het opstellen van communicatie-strategieën en bijdraagt bij aan de uitvoering ervan. Zo kan het zijn dat je de ene dag onze medewerkers interviewt om hun verhaal te vertellen waar je een andere dag een vlog maakt over een dag bij één van onze opdrachtgevers. Ook zorg je dat de online marketingstrategie uitvoering krijgt door mee te denken wat we gaan delen op welk platform en zorgt ervoor dat dit tot uiting komt. Uiteraard is er veel vrijheid om hier jouw creativiteit in kwijt te kunnen. Jij bent tenslotte het creatief brein dat we zoeken!

Waar kom je terecht?

Bij The Public Network geniet je van een veilige omgeving waar je wordt uitgedaagd om te ondernemen. Je wordt begeleid door ervaren professionals uit het vak en werkt nauw samen met onze teams van Accountmanagement, Recruitment en Talentmanagement. Je zoekt de afstemming met deze teams, deelt de plannen voor de strategie en zorgt ervoor dat deze tot uitvoering kunnen komen. Doordat onze teams klein zijn van omvang is er veel ruimte voor eigenaarschap en daarmee veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Hoe kom je in aanmerking voor deze stage?

Ben jij degene die we zoeken?

Wij zijn op zoek naar jou als je energie krijgt van marketing en communicatie. Je bent creatief en hoewel er genoeg begeleiding is ben jij niet bang om je eigen ideeën te pitchen en uit te voeren. Vrijheid en verantwoordelijkheid is in onze organisatie belangrijk dus dit zijn waarden waar jij jezelf in kunt vinden. Het profiel ziet er als volgt uit:

 • Je volgt een relevantie studie in de richting van Communicatie, Marketing of iets vergelijkbaars;
 • Je bent hulpvaardigheid, creatief en nauwkeurig;
 • Je beheerst de Nederlandse taal en vind het leuk om creatief te schrijven;
 • Je kunt of wilt leren om foto’s en/of video’s te bewerken;
 • Je kunt je vinden in onze visie en krijgt er energie van om hieraan bij te dragen.

Maar wat krijg jij er nou voor terug?

What’s in it for you?

 • Er is een stagevergoeding mogelijk tot EUR 550,- (o.b.v. 40 uur);
 • Een laptop, die je ook kunt gebruiken voor jouw schoolopdrachten;
 • Heb je geen studenten ov? Dan worden jouw reiskosten vergoed voor de trein of auto;
 • Je krijgt bij ons professionele begeleiding op de inhoud maar ook voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling wordt er voor jou een talentmanager aangesteld;
 • Je wordt onderdeel van een groot netwerk van experts bij TPN die graag hun kennis & netwerk met jou delen;
 • Je krijgt toegang tot onze TPN Academy waarbij je e-learnings, workshops en trainingen kunt volgen;
 • Vind jij het sociale aspect ook belangrijk? Je bent van harte welkom op onze borrels, uitjes en sportactiviteiten;
 • Ben jij na jouw stage klaar voor de eerste stap in jouw carrière? Of zoek jij voor de rest van jouw studie een leuke bijbaan? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden binnen TPN.

Klinkt dit als een leuke stage? Of heb je nog aanvullende wensen en ideeën? Jouw inbreng is meer dan welkom en ontmoeten we je graag!

Wat je te wachten staat

Is jouw interesse gewekt? Klinkt het tot zo ver als een passend avontuur en wil jij de volgende stap zetten? Solliciteer dan direct via de button onderaan en dan kom ik graag in contact met je!
1. Kennis maken

Er volgt eerst een kennismaking met één van onze recruiters, dit kan zowel telefonisch, via Teams of ergens op locatie met een lekkere kop koffie.

2. Assessments

Om meer van elkaar te leren kunnen wij jou vragen een aantal assessments te maken. Deze assessments laten jou zien of de gekozen functie bij jou past en of jij gelukkig gaat worden in de rol die jij gekozen hebt.

3. Op locatie

Als de gekozen rol goed bij jou past en het nog steeds goed voelt voor beide partijen dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor voor een live kennismaking. Tijdens deze kennismaking proef jij de échte sfeer van The Public Network en ontmoet jij collega’s uit jouw vakgebied om jou alles te vertellen over de functie.

4. Aan het werk

Is de live kennismaking goed bevallen? Dan zijn we klaar voor de start om een nieuwe definitie te geven aan jouw toekomst! Nog even het contract tekenen en we kunnen aan de slag. Let’s start redefining!

01/ 04
Het avontuur staat voor je klaar!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Georgina Leggett

Recruitment Manager
Wees er als eerste bij

Gerelateerde traineeships