Medior RPA Consultant

Maarssen
Fulltime
3500 – € 5000 Per maand
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

Onze consultancypartner MvR Digital Workforce is op zoek naar een ervaren RPA Consultant die zowel hun eigen team als hun klanten verder kan helpen!

MvR Digital Workforce bestaat uit een jong team RPA consultants die organisaties helpen met het maken, verder ontwikkelen en onderhouden van digitale assistenten en het borgen van nieuwe technologieën. Als ervaren RPA Consultant is het aan jou de taak om de consultants te helpen met deze missie.

Het is jouw rol om zowel onze interne collega’s te ondersteunen als het aansturen van jouw klanten. Met jouw expertise ondersteun jij klanten die starten met RPA of hier al een tijdje mee bezig zijn en nu de ambitie hebben om een eigen Center of Excellence in te richten.

MvR Digital Workforce werkt volgens een zelfgecreëerde Way of Working waarmee zij klanten helpen regie te houden tijdens hun automation journey. Wanneer je start binnen jouw functie zal je deze Way of Working eigen maken en ervoor zorgen dat deze bij jouw klanten gehanteerd wordt. Daarnaast denk mee in eventuele verbeterpunten aangezien nieuwe lessons learned elkaar snel opvolgen binnen de wereld van automatisering.

Wat ga je leren?

Hieronder kun je zien wat jou te wachten staat:

 • Als consultant werk je zelfstandig bij de Rijksoverheid, gemeenten, bedrijven en organisaties;
 • Je brengt klanten van pilot naar een eigen Center of Excellence, passend in onze visie dat we klanten helpen om RPA zelf ter hand te nemen of je bent onderdeel van een RPA-team bij een van onze klanten;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, voert intakegesprekken met de IT-afdeling en hebt oog voor de menselijke kant van RPA- implementaties;
 • Met de klant bepaal jij het plan van aanpak voor de korte termijn en de roadmap voor de lange termijn. Voor de uitvoering neem je junior RPA Developers onder jouw hoede, die je coacht van procesintake tot go-live;
 • Je biedt begeleiding en coaching aan onze junior consultants.

Na de traineeship

Word onderdeel van MvR Digital Workforce! Onze experts combineren passie voor techniek met innovatie en klantgerichtheid en beschikken ook over IT-, Proces- en Consultancy skills, zodat ze als linking pin tussen Business en IT kunnen werken en écht het verschil kunnen maken.

Hoe kom je in aanmerking voor ons Traineeship?

Wat heb je nodig voor de rol?
Om deze rol uit te kunnen voeren dien jij over het volgende te beschikken:

 • Minimaal 2 jaar ervaring als Consultant binnen RPA (kennis met UiPath is een pluspunt);
 • Jij kunt zelfstandig RPA-trajecten uitvoeren (van het voorbereiden van de techniek en procesintakes tot aan het testen en go-live);
 • Ongeacht het klanttype ben je bedreven in het omgaan met diverse mensen, het opbouwen van relaties en het behouden ervan;
 • Coaching zit in jouw DNA en als ware goeroe vind je het leuk om junioren te begeleiden.

Maar wat krijg jij er nou voor terug?

Niet geheel onbelangrijk wat het jou oplevert!

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3500 – 5000,- o.b.v. jouw kennis en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding/de mogelijkheid tot leaseauto is bespreekbaar;
 • 25 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Je krijgt de vrijheid om autonoom te werken, op de manier hoe jij wil werken;
 • Verwacht je een pakketje thuis? Geen probleem, jij bepaalt zelf waar en wanneer jij werkt;
 • Heb je behoefte aan extra opleiding? Wij bieden graag de mogelijkheid aan om jouw kennis en kunde verder te ontwikkelen d.m.v. cursussen of studies;
 • De mogelijkheid om junioren te begeleiden en te coachen;
 • Een eigen klanten portefeuille om te beheren;
 • Leuke uitjes waarin vooral veel plezier gemaakt wordt, zoals waterskiën, beachvolleybal en zeilen;
 •  Een jong, dynamisch team van circa 20 professionals die hard werken maar ook veel plezier met elkaar maken!

Klinkt dit als een passend avontuur voor jou? Waar wacht je nog op? Solliciteer direct!

Wat je te wachten staat

Is jouw interesse gewekt? Klinkt het tot zo ver als een passend avontuur en wil jij de volgende stap zetten? Solliciteer dan direct via de button onderaan en dan kom ik graag in contact met je!
1. Kennis maken

Er volgt eerst een kennismaking met één van onze recruiters, dit kan zowel telefonisch, via Teams of ergens op locatie met een lekkere kop koffie.

2. Assessments

Om meer van elkaar te leren kunnen wij jou vragen een aantal assessments te maken. Deze assessments laten jou zien of de gekozen functie bij jou past en of jij gelukkig gaat worden in de rol die jij gekozen hebt.

3. Op locatie

Als de gekozen rol goed bij jou past en het nog steeds goed voelt voor beide partijen dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor voor een live kennismaking. Tijdens deze kennismaking proef jij de échte sfeer van The Public Network en ontmoet jij collega’s uit jouw vakgebied om jou alles te vertellen over de functie.

4. Aan het werk

Is de live kennismaking goed bevallen? Dan zijn we klaar voor de start om een nieuwe definitie te geven aan jouw toekomst! Nog even het contract tekenen en we kunnen aan de slag. Let’s start redefining!

01/ 04
Het avontuur staat voor je klaar!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Georgina Leggett

Recruitment Manager
Wees er als eerste bij

Gerelateerde traineeships