Functioneel Beheerder Traineeship

Maarssen
Fulltime
2800 Per maand
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Functioneel Beheerder: De spil binnen de overheid! Als Functioneel Beheerder ligt jou de essentiële opdracht om alle processen en systemen in harmonie te brengen te midden van een overvloed aan informatie.

Binnen ons Traineeship scholen we jou tot een bedreven Functioneel Beheerder, waardoor je uiteenlopende gemeentes en omgevingsdiensten kunt ondersteunen en van advies kunt voorzien.

Wat staat je te wachten?
Je dompelt jezelf onder in verschillende informatiesystemen, en leert niet alleen de finesses van gebruik en beheer, maar ook hoe je behoefteanalyses opstelt en de juiste systemen matcht. Maar daar houdt het niet op; je wordt eveneens ingewijd in het implementeren van specifieke systemen en het vertalen hiervan naar de opdrachtgever. Wanneer eindgebruikers met vragen zitten of vastlopen, ben jij de aangewezen persoon om met hen mee te denken en de perfecte oplossing aan te dragen. We hechten daarom ook veel belang aan het ontwikkelen van doelgerichte communicatievaardigheden, zodat je kunt schakelen tussen verschillende doelgroepen en opdrachtgevers.

Wat ga je leren?

Maar hoe ga je alles eigen maken?
Gedurende anderhalf jaar reiken we je alle kennis en vaardigheden aan die je nodig hebt om uit te groeien tot een expert in dit vakgebied. Ons op maat gemaakte traineeship biedt opleidingen die worden gegeven door professionals in dit vakgebied, naast experts die je begeleiden bij de ontwikkeling en optimalisatie van zowel je persoonlijke als professionele vaardigheden.

Hieronder lees je hoe we dit aanpakken!

Het traineeship bestaat uit drie kerncomponenten:

Persoonlijk leiderschapstraject: Samen met onze partner, Human Connection, ontdek en herontdek je jouw sterke punten en ambities. Je leert hoe je deze krachten kunt inzetten en je ambities kunt realiseren.

Professionele coaching: Je ontwikkelt je professionele vaardigheden verder door middel van coaching en training. Hierbij kun je denken aan vaardigheden zoals verandermanagement, adviesvaardigheden, communicatievaardigheden en integriteitsvaardigheden.

Vakinhoudelijke kennis: Het vakkennisprogramma omvat de diepgaande kennis die je opdoet via onze partner MvR Consulting, om het vak volledig eigen te maken.

Dat klinkt veelbelovend, toch? Maar wat mag je verwachten na afronding van het Traineeship?

Na de traineeship

Gefeliciteerd, jij bent nu officieel Functioneel Beheerder!

Nu ligt de bal bij jou: wil je een sleutelrol opnemen bij een opdrachtgever, en bijvoorbeeld bij een gemeente of omgevingsdienst in dienst treden? Of wil jij aan de slag gaan bij MvR Consulting, waar je het verschil kunt maken voor verschillende opdrachtgevers?

Beide scenario’s zijn haalbaar. Samen kunnen we ontrafelen welke weg het beste bij jou past en waar jij de meeste voldoening uit haalt!

Hoe kom je in aanmerking voor ons Traineeship?

Hoe kan jij meedoen met het traineeship?

 • Je bent in bezit van een relevantie HBO- of universitair diploma;
 • Het werken binnen de technologie en met informatiesystemen maakt jou gelukkig;
 • Jij hebt van nature een analytisch denkvermogen en vind het oplossen van problemen heerlijk om te doen;
 • Je hebt interesse om met de overheid te werken;
 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving m.b.t. informatieveiligheid en privacy.

Maar wat krijg jij er nou voor terug?

Wat bieden wij jou?

 • Een bruto maand salaris van €2800,- o.b.v. 40 uur;
 • Na het traineeship kun je omhooggaan in salaris richting €3200,- o.b.v. jouw ontwikkeling;
 • Reiskostenvergoeding of een NS Business Kaart;
 • 25 vakantiedagen;
 • Jij ontvangt een traineeship en opleiding t.w.v. €15000,- dat bestaat uit:
  • Vakkennis en begeleiding van professionals;
  • Een persoonlijk leiderschapstraject;
  • Én persoonlijke begeleiding n.a.v. jouw ambitie met een coach;
 • De vrijheid om jouw eigen werkuren als werkplek zelf in te delen, vanuit huis, de klant of bij ons op kantoor, alles is mogelijk en bespreekbaar;
 • Je kunt groeien in salaris als functie, net waar jouw ambitie ligt;
 • Een fijne werkplek met veel vak professionals en de kans om voor verschillende opdrachtgevers binnen de overheid te werken!

Wat je te wachten staat

Is jouw interesse gewekt? Klinkt het tot zo ver als een passend avontuur en wil jij de volgende stap zetten? Solliciteer dan direct via de button onderaan en dan kom ik graag in contact met je!
1. Kennis maken

Er volgt eerst een kennismaking met één van onze recruiters, dit kan zowel telefonisch, via Teams of ergens op locatie met een lekkere kop koffie.

2. Assessments

Om meer van elkaar te leren kunnen wij jou vragen een aantal assessments te maken. Deze assessments laten jou zien of de gekozen functie bij jou past en of jij gelukkig gaat worden in de rol die jij gekozen hebt.

3. Op locatie

Als de gekozen rol goed bij jou past en het nog steeds goed voelt voor beide partijen dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor voor een live kennismaking. Tijdens deze kennismaking proef jij de échte sfeer van The Public Network en ontmoet jij collega’s uit jouw vakgebied om jou alles te vertellen over de functie.

4. Aan het werk

Is de live kennismaking goed bevallen? Dan zijn we klaar voor de start om een nieuwe definitie te geven aan jouw toekomst! Nog even het contract tekenen en we kunnen aan de slag. Let’s start redefining!

01/ 04
Het avontuur staat voor je klaar!

Solliciteer op deze functie

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Georgina Leggett

Recruitment Manager
Wees er als eerste bij

Gerelateerde traineeships